ACCIDENT CUMPLIT în Covasna: Un tractor plin cu muncitori a fost lovit de tren. 8 oameni au murit

Publicat: Sâmbătă, 08 Septembrie 2012 14:05 // Actualizat: Sâmbătă, 08 Septembrie 2012 17:39 // Sursa: RTV.net

Opt oameni au murit, iar unul a fost grav rănit, sâmbătă, după ce tractorul cu remorcă în care se aflau a fost lovit de un tren, în zona localităţii Chileni, judeţul Covasna, informează România TV.

Un tractor cu muncitori a fost lovit de tren şi, potrivit reprezentanţilor ISU şi ai poliţiei, opt oameni au murit, iar unul este grav rănit.

Cea de-a opta persoană a decedat în elicopterul SMURD Mureş, care îl preluase pentru a fi transportat la Braşov. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Covasna, Iulia Grigoraş, a doua persoană rănită a fost transportată la Braşov.

Iulia Grigoraş a menţionat că, între timp, traficul feroviar, blocat în urma accidentului, a fost reluat, iar trenul implicat în accident şi-a continuat drumul.

Pe de altă parte, şeful SMURD Mureş, Cristian Boeriu, a declarat că, din informaţiile pe care le-a primit, echipajul SMURD a găsit, în momentul în care a ajuns la locul accidentului, trei persoane în viaţă, dar în stare foarte gravă.

"Erau trei în stare foarte gravă, politraumatizaţi, intubaţi. S-a stabilit ca una dintre persoane să fie adusă cu elicopterul SMURD la Târgu Mureş", a declarat Boeriu.

Medicul SMURD Mureş care însoţeşte elicopterul, Gal Melinda, a declarat că, din cele trei persoane în stare gravă, două nu au supravieţuit. Una a murit înainte de decolarea elicopterului, iar cea preluată de acesta a murit pe drum.

"Am găsit trei persoane în stare critică, o victimă a decedat înainte să pornesc. O a doua victimă, un bărbat tânăr, a decedat în elicopter. A treia victimă este dusă la Braşov pentru investigaţii, trebuie să văd dacă pot s-o aduc la Mureş", a declarat medicul SMURD.

"Un tractor cu o remorcă a fost lovit de tren. Am intervenit cu un echipaj de descarcerare, patru ambulanţe şi o echipă SMURD", a declarat Marius Tolvaj, purtătorul de cuvânt al ISU Covasna, la România TV.

Şeful Direcţiei Rutiere, Lucian Diniţă, a precizat că şoferul tractorului, care a scăpat nevătămat, nu a ţinut seama de semnalizările de la trecerea de nivel cu calea ferată.

"Era semnalizată cu crucea Sfântului Andrei şi cu semnale optice, dar şoferul mi-a spus că a crezut că poate să treacă  mai repede. Asta este educaţia şoferului care a uitat că are în spate 10 oameni pe care îi aducea de la cules cartofi", a spus Diniţă, la România TV.

 

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
08 sep 16:53
...muncitori a fost lovit de tren şi, potrivit reprezentanţilor ISU, sase oameni au murit, iar o altă persoană este rănită, informează România TV. “Un tractor cu o remorcă a fost lovit de tren. Am intervenit cu un echipaj de descarcerare, patru ambulanţe şi o echipă...
08 sep 15:59
...muncitori a fost lovit de tren şi, potrivit reprezentanţilor ISU, sase oameni au murit, iar o altă persoană este rănită, informează România TV. “Un tractor cu o remorcă a fost lovit de tren. Am intervenit cu un echipaj de descarcerare, patru ambulanţe şi o echipă...
08 sep 15:21
...muncitori a fost lovit de tren şi, potrivit reprezentanţilor ISU, cinci oameni au murit, iar o altă persoană este rănită, informează România TV. “Un tractor cu o remorcă a fost lovit de tren. Am intervenit cu un echipaj de descarcerare, patru ambulanţe şi o echipă...
08 sep 14:44
Răspunde | Votează email -1 email
dan
nu este corect sa prezentati imagini chiar si de arhiva cu un accident petrecut la iasi ceva timp in urma amestecate cu stirea actuala de la covasna.Acesta este lipsa de respect fata de telaspectatori .Daca a-ti fi dat 2..3secunde da.dar repetat pana m-am anervat. Va rog sa nu mai treceti asa usor peste nimicuri ca dauneaza.NU aveti imagini nu dati dar nu pacaliti oamenii care pot fi pacaliti.Asa se manipuleaza poporul cu televizorul.
1
EUR
4.8338
RON
08 Apr
noapte 3 °
zi 23 °
Ultimele joburi adaugate
24 H