Plan roșu de intervenție după două accidente în lanț pe Autostrada A1 și în Covasna. Mai multe persoane sunt rănite

Patru persoane, printre care și un copil de 3 ani, au fost rănite, în urma unui accident produs duminică pe DN 11, în localitatea Oitusz, din judeţul Covasna. De asemenea, pe autostrada A1 Sibiu-Deva, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate șase mașini. În ambele cazuri, autoritățile au activat Planul roșu de intervenție.

07 ian. 2024, 13:08
Plan roșu de intervenție după două accidente în lanț pe Autostrada A1 și în Covasna. Mai multe persoane sunt rănite

UPDATE Accident grav şi pe „Drumul morţii”, Un tânăr de 23 de ani a murit şi alte două persoane au fost rănite într-un accident pe E 85
În autoturisme se aflau câte două persoane, iar în TIR-uri erau doar şoferii. Şoferul unuia dintre TIR-uri a fost descarcerat şi preluat ulterior de un echipaj SAJ.

Într-unul dintre autoturisme se aflau două persoane încarcerate. Una dintre acestea, o tânără de 20 de ani, a fost scoasă din maşină şi dusă la spital în stare de conştienţă, în timp ce unui tânăr de 23 de ani i-au fost aplicate manevre de resuscitare, fără suces.

Patru persoane, inclusiv un copil de 3 ani, au fost rănite, în urma unui accident produs duminică pe DN 11, în localitatea Oitusz, din judeţul Covasna, fiind activat Planul roşu de intervenţie din cauza numărului mare de persoane implicate – 14 victime.

”Pe DN 11, în zona localităţii Oituz, judeţul Covasna, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 3 autoturisme şi un microbuz de transport persoane”, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Circulația a fost oprită pe ambele sensuri de mers.

La locul accidentului au fost trimise trei ambulanţe SMURD, una de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean, două autospeciale pentru transport victime multiple un echipaj de descarcerare şi o autospecială de stingere.

Citește și: Accident violent în județul Gorj. Doi pietoni, mamă și fiu, au fost uciși de un șofer de 24 de ani

 

Accident în lanț pe A1 în Sibiu

Patru persoane au fost rănite duminică în urma unui accident în care au fost implicate șase maşini, pe A1, în zona localităţii Boiţa, din judeţul Sibiu.

”Pe autostrada A1 Sibiu-Deva, la kilometrul 226, localitatea Boiţa, judeţul Sibiu, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 6 autovehicule”, a transmis Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Citește și: Accident grav pe DN1. Șase tineri au fost răniţi

La faţa locului au fost mobilizate un echipaj SMURD cu medic, o ATPMV, o autospecială de descarcerare, una de stingere şi trei ambulanţe SAJ. Circulaţia rutieră a fost oprită pe toate benzile sensului de mers Boiţa – Sibiu, fiind deviată pe DN 1, potrivit oradesibiu.ro.

În urma accidentului, patru persoane au fost transportate la spital: o femeie de 54 de ani , un bărbat de 34 de ani, un bărbat de 50 de ani, o femeie de 56 de ani , anunţă ISU Sibiu.

Toate cele aptru victime au traumatisme şi contuzii minore şi sunt transportate la UPU Sibiu conştiente.