Accident cumplit în Dâmbovița. Două persoane au murit și o alta e în stare critică, după impactul violent cu un TIR

Două persoane au murit și o alta este în stare critică, după ce mașina în care se aflau s-a izbit violent de un TIR.

03 dec. 2022, 22:43

Accidentul s-a petrecut sâmbătă seara, pe DN 71, în judeţul Dâmboviţa, localitatea Doicești.

În urma impactului au rezultat trei victime, toate fiind inconştiente în momentul în care echipajele de salvare au ajuns la faţa locului.Două dintre victime au fost scoase din maşină de către echipajul de descarcerare.

Potrivit poliţiştilor, doi bărbați au murit, iar cea de-a treia persoană a fost transferată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Târgovişte

La locul accidentului au fost mobilizate de urgenţă echipaje de intervenţie de la Detaşamentul Pucioasa cu două autospeciale dintre care una de descarcerare şi o ambulanţă SMURD şi două echipaje medicale de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Dâmboviţa.

„La locul accidentului au fost găsite trei victime, dintre care două încarcerate. Au fost demarate imediat manevrele de descarcerare a  celor două persoane prinse în autoturism, acestea fiind extrase în scurt timp şi predate echipajelor medicale. Toate victimele au fost găsite inconştiente. Pentru doi bărbaţi, pasageri în autoturism, a fost declarat decesul, iar a treia victimă, un bărbat, a fost transferată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Târgovişte”, precizează ISU Dâmboviţa.

Poliţiştii efectuează cercetări urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier.