Tânăr de 19 ani mort într-un accident teribil în Hunedoara. Maşina BMW s-a rupt în două după ce a lovit un stâlp

Un tânăr de 19 ani şi-a pierdut viaţa într-un accident de circulaţie care a avut loc, în cursul nopţii de miercuri spre joi, pe un drum judeţean dintre localităţile Orăştie şi Căstău. Băiatul de 19 ani a intrat cu maşina BMW într-o depăşire, a pierdut controlul volanului şi s-a lovit de un stâlp de pe marginea carosabilului.

01 dec. 2022, 08:34

Sfârşit tragic pentru un tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna Beriu, judeţul Hunedoara. Băiatul a murit într-un accident rutier pe care l-a provocat noaptea trecută pe DJ 705 A.

Din primele date, şoferul de 19 ani a intrat cu maşina BMW într-o depăşire, a pierdut controlul volanului şi s-a lovit de un stâlp de pe marginea carosabilului.

Citeşte şi: Cod roşu de intervenţie, accident cu victime multiple la Constanţa

„Poliţiştii ajunşi la faţa locului, din primele cercetări, au constatat că un tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna Beriu, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 705 A, pe direcţia de mers Orăştie – Căstău, s-a angajat în efectuarea manevrei de depăşire a unui alt autoturism, a pierdut controlul autovehiculului, care a intrat în coliziune cu un stâlp amplasat lângă un imobil”, a transmis IPJ Hunedoara.

Citeşte şi: Nu e banc! Poliţiştii de la Rutieră s-au tamponat pe strada Caracal cu altă mașină, în timp ce se duceau la alt accident

În urma impactului, şoferul de 19 ani a fost proiectat în afara autoturismului, pe partea carosabilă. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru el. Era mort.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă.