Accident cumplit în Ialomiţa, după o depăşire interzisă! O fetiţă de 10 ani şi un bărbat AU MURIT

Un accident înfiorător a avut loc, sâmbătă, pe DJ 212, între localităţile Fetești și Movila din judeţul Ialomiţa. O fetiţă de 10 ani şi un bărbat au murit, iar alţi trei adulţi au fost răniţi, după ce două maşini s-au ciocnit violent.

RomaniaTV.net
15 aug. 2020, 09:00

Din primele informaţii, salvatorii din cadrul ISU Ialomiţa au fost alertaţi să intervină în cazul unui accident produs sâmbătă între localităţiel Feteşti şi Movila, în care au fost implicate două autoturisme.

La faţa locului au intervenit două echipaje din cadrul Stației de Pompieri Fetesti, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă având și modul de descarcerare, o ambulanță SMURD, trei echipaje ale SAJ Ialomița- substația Fetești și un echipaj al elicopterului SMURD, venit în sprijin.

În accident au fost implicate cinci persoane – patru adulţi şi o fetiţă de 10 ani. Două dintre victime au rămas încarcerate şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a fi eliberate dintre fiare.

Din păcate, medicii de la Ambulanţa Ialomiţa au fost nevoiţi să constate decesul fetiţei. Celorlalte 4 victime le-a fost acordat primul ajutor medical de echipajele de la locul intervenței, conform Obiectiv.net

Ulterior, una dintre victime, un bărbat, a fost transportat cu elicopterul SMURD la Constanţa. Acesta a murit din cauza rănilor grave, conform România TV.

Celelalte trei victime, două femei și un bărbat care prezentau diferite traumatisme au fost transportate de către echipajele SAJ, la Spitalul Municipal Fetești. Militarii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului, transmite ISU Ialomița.

Din primele informaţii, poliţiştii spun că accidentul a avut loc după ce un bărbat de 28 de ani din comuna Movila ar fi depăşit pe linie continuă, iar maşina pe care o conducea s-a lovit frontal de un alt autoturism condus regulamentar de un bărbat de 36 de ani.

Anchetatorii continuă cercetările pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Accident înfiorător în Bistriţa! Un bărbat a MURIT, iar alte patru persoane sunt rănite. Trei copii, printre victime