Accident cumplit în Italia. Doi şoferi au murit arşi de vii, după ce un TIR a intrat într-o cisternă

Un accident cumplit a avut loc, miercuri dimineaţă, pe autostrada A1 din Italia. Doi şoferi au murit arşi de vii, după ce un TIR a intrat într-o cisternă care transporta GPL.

23 iun. 2021, 15:05
Accident cumplit în Italia. Doi şoferi au murit arşi de vii, după ce un TIR a intrat într-o cisternă
Accident cumplit în Italia. Doi şoferi au murit arşi de vii, după ce un TIR a intrat într-o cisternă

Accident cumplit în Italia, pe autostrada A1, în dreptul localităţii Fiorenzuola d’Arda din provincia Piacenza. Un TIR a intrat într-o cisternă care era încărcată cu GPL. În urma impactului, cisterna a luat foc, iar cei doi şoferi au murit arşi de vii.

Accident cumplit în Italia. Doi şoferi au murit arşi de vii

În urma impactului, cisterna a luat foc, iar cei doi şoferi au murit arşi de vii. Flăcările s-au extins şi la o altă maşină în care se aflau două femeie. Din fericire, acestea au reuşit să iasă şi autoturism la timp.

Din cauza accidentului, autostrada A1 a fost închisă între Piacenza Sud și Fiorenzuola, pe ambele sensuri, creându-se astfel cozi lungi de 10 km.

Compania Autostrade per l’Italia îi sfătuiește pe șoferii care circulă spre Bologna să iasă de pe autostradă la Piacenza Sud și să parcurgă SS9 Emilia pentru a intra din nou pe A1 pe la Fiorenzuola.

Cei care merg la Milano, în schimb, sunt sfătuiți să urmeze același traseu, dar în direcția opusă, potrivit rotalianul.ro.

Citeşte şi Accident înfiorător în Italia. O tânără româncă însărcinată a murit pe loc

Sportiv român mort într-un accident rutier în Italia. Avea doar 23 de ani

Sportivul Lucian Valentin Bota a murit, duminică seara, într-un accident rutier produs în provincia Cuneo, Italia. Românul avea doar 23 de ani. Tânărul se afla la volanul unui autoturism în momentul în care s-a izbit frontal de mașina condusă de o femeie din Filipine, în vârstă de 53 de ani.

În urma coliziunii, mașina românului a explodat. Tânărul sportiv român a murit pe loc. Abia au reuşit salvatorii să-i scoată trupul dintre fiarele contorsionate ale autoturismului. Şi şoferiţa implicată în accident a fost rănită grav şi a fost transportată la o unitate spitalicească din Cuneo.

Lucian Valentin Bota s-a născut în Câmpulung Moldovenesc, județul Suceava, dar se mutase în Italia, unde a urmat cursurile liceului din Cavallermaggiore, provincia Cuneo. Lucian era cunoscut de întreaga comunitate pentru că fusese jucător de fotbal american în echipa vikingilor din Cavallermaggiore, scrie fresh24.ro.

Citeşte şi Microbuz plin cu români, accident cumplit în Austria. Două persoane au murit pe loc