Accident cumplit în Italia. Un șofer român de TIR a căzut de la 15 metri înălțime. Imagini dramatice

Accident cumplit în Italia. Un șofer român de 47 de ani, care locuia de mai mulți ani în Lombardia, a fost victima unui accident teribil, în timp ce se afla pe autostrada A6 Torino-Savona, în apropierea localității Roccavignale.

09 feb. 2023, 13:33
Accident cumplit în Italia. Un șofer român de TIR a căzut de la 15 metri înălțime. Imagini dramatice

Șoferul TIR-ului a căzut de pe un viaduct de la 15 metri înălțime, însă a scăpat cu viață ca prin miracol.

Impactul devastator a avut loc cu doi kilometri înaintea cabinei de taxare Millesimo, în direcția orașului Savona. Accidentul ar fi fost provocat de explozia unei anvelope. Șoferul a pierdut controlul vehiculului și după ce a doborât balustrada de metal din dreapta, a căzut în gol aproximativ 15 metri.

Citește și Accident grav. Doi copii au murit și alți șase au fost răniți după ce un autobuz a intrat în clădirea unei grădiniţe

TIR-ul a căzut peste un șantier, dar din fericire în acel moment muncitorii părăsiseră temporar locurile de muncă ca să meargă să ia prânzul.

Pompierii au ajuns de urgență la fața locului cu o unitate canină, Crucea Roșie din Millesimo, Crucea Albă din Cairo Montenotte, elicopterul pentru situații de urgență și polițiștii rutieri.

Șoferul vehiculului a fost scos din cabină de echipele de salvatori și a fost dus de urgență la spitalul Santa Corona din Pietra Ligure, în stare gravă.

Citește și Încă un accident oribil pe DN2, „Drumul Morții”. Microbuzul plin cu oameni a fost făcut zob