Accident grav. Doi copii au murit și alți șase au fost răniți după ce un autobuz a intrat în clădirea unei grădiniţe

Şoferul, un angajat în vârstă de 51 de ani al serviciului de transport public al municipalităţii din Laval, a fost arestat pentru omucidere şi imprudenţă la volan.

08 feb. 2023, 20:40
Accident grav. Doi copii au murit și alți șase au fost răniți după ce un autobuz a intrat în clădirea unei grădiniţe

Accident grav în Canada. Doi copii au murit şi alţi şase au fost răniţi şi transportaţi la spital miercuri dimineaţa în Canada după ce un autobuz s-a izbit de clădirea unei grădiniţe din oraşul Laval, la nord de Montreal, au relatat media canadiene preluate de Reuters şi AFP.

Cauzele sau circumstanţele incidentului nu sunt cunoscute deocamdată, dar şoferul a fost reţinut de poliţia din Laval, a informat Canadian Broadcasting Corp (CBC).

Şoferul, un angajat în vârstă de 51 de ani al serviciului de transport public al municipalităţii din Laval, a fost arestat pentru omucidere şi imprudenţă la volan, a menţionat purtătoarea de cuvânt a poliţiei, Erika Landry.

FOTO: Încă un accident oribil pe DN2, „Drumul Morții”. Microbuzul plin cu oameni a fost făcut zob

De asemenea, nu se cunosc detalii despre vârsta sau starea victimelor. Potrivit CBC, grădiniţa respectivă este frecventată de circa 80 de copii sub cinci ani.

„Este îngrozitor ce s-a întâmplat în această dimineaţă în Laval… gândurile mele se îndreaptă către copii, părinţi şi angajaţii” grădiniţei, a declarat premierul din Quebec, Francois Legault, potrivit Reuters și AFP, citate de Agerpres.

Laval se află la circa 30 km nord-vest de Montreal, în Quebec, a doua cea mai populată provincie a Canadei.

Accident în Italia: O călugăriță de 92 de ani a intrat în autoturismul condus de un preot / Cei doi au ajuns la spital

O călugăriță de 92 de ani a fost implicată într-un accident în Albano Laziale, lângă Roma, anunță La Repubblica. A intrat cu mașina pe care o conducea în mașina unui preot, însă cauzele accidentului încă nu sunt cunoscute.

Mașină în flăcări în urma unui accident din Pitești. „A venit cu 150 la oră și a intrat în mine”

În total, trei autoturisme au fost implicate în accident, anunță jurnaliștii italieni. În accident a fost implicată și mașina condusă de preotul paroh al unei biserici din Pavona.

Cei doi clerici au fost răniți și transportați la spital fără a le fi pusă viața în pericol.