Accident grav pe DN1, în zona Bănești. Nouă persoane au fost implicate, printre care doi copii

Un accident grav, în care au fost implicate nouă persoane, printre care doi copii, a avut loc, vineri după-amiază, pe DN1, în zona Bănești.

19 mai 2023, 14:47
Accident grav pe DN1, în zona Bănești. Nouă persoane au fost implicate, printre care doi copii

Trei mașini au fost implicate în accidentul de pe DN1, pe sensul Ploiești-Câmpina. A avut loc în jurul orei 13.30.

Mai multe echipaje de urgență au ajuns la fața locului. În mașini se aflau șapte adulți și doi minori. Potrivit ISU Prahova, trei persoane ar fi rănite.

Citește și Altar de candele la liceul unde au învățat cei trei tineri care au sfârșit în accidentul din Mehedinți. ”Veniți înapoi, că vă plâng toți​, sunteți prea tineri”

Traficul rutier este restricționat. Se circulă îngreunat doar pe o bandă.

„Pe DN 1 Ploiești-Brașov, la kilometrul 87+750 de metri, în apropierea localității Bănești, județul Prahova, a avut loc o coliziune în care au fost implicate trei autovehicule, soldată cu rănirea a trei persoane ce sunt evaluate medical la fața locului.

Traficul rutier este oprit pe banda nr. 2 a sensului către Brașov, circulându-se îngreunat doar pe prima bandă.

Se estimează reluarea normală a traficului în 30 – 45 de minute”, potrivit InfoTrafic.

Citește și Ei sunt cei trei tineri morți în accidentul din Mehedinți. Cristina, Laura și Mădălin au sfârșit pe loc, după o depășire ilegală

Accident înfiorător în județul Mehedinți. Trei tineri au murit

Un accident cumplit a avut loc marți seara la ieșirea din orașul Vântu Mare, în județul Mehedinți. Trei tineri de 18, 19 și 22 de ani și-au pierdut viața.

Potrivit ISU Mehedinţi, accidentul rutier s-a produs între un autotren şi autoturismul în care se aflau cei trei tineri, care au rămas blocaţi în autoturism şi a fost nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare pentru extragerea lor.

”Două echipaje de pompieri din cadrul Staţiei Vânju Mare au intervenit, în această seară, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi o ambulanţă SMURD la un accident rutier produs între un autotren şi un autoturism, pe DN 56A, la ieşire din oraşul Vânju Mare spre localitatea Bucura”, a transmis, marţi seară, ISU Mehedinţi.