Accident cumplit în Mehedinți! O femeie a murit, iar alte trei persoane, printre care doi copii, au fost rănite

Un accident rutier a avut loc, marți seara, pe DN56A, în localitatea Valea Anilor din județul Mehedinți. Trei persoane din mașină au fost rănite, iar o femeie a murit, după ce un TIR a intrat în coliziune cu o mașină.

20 iul. 2022, 06:11
Accident cumplit în Mehedinți! O femeie a murit, iar alte trei persoane, printre care doi copii, au fost rănite

Accident grav în Mehedinţi. Trei persoane din mașină au fost rănite, șoferul și doi copii, iar o femeie a murit, după ce un TIR a intrat în coliziune cu o mașină.

Potrivit ISU Mehedinţi, două echipaje de pompieri din cadrul Staţiei Vânju Mare au intervenit, marţi seară, pentru salvarea victimelor unui accident rutier, produs între un TIR şi un autoturism, pe DN 56 A, în localitatea Valea Anilor.

Citește și Scandal în jurul noului model Dacia Spring. Renault spune că şoferul e de vină, în cazul defectelor semnalate de un constănţean nemulţumit

”La sosirea pompierilor, trei persoane din autoturismul implicat în accident necesitau îngrijiri medicale, acestea suferind politraumatisme. Victimele, un bărbat in vârsta de circa 40 de ani şi doi minori cu vârste de 7, respectiv 9 ani, au fost preluaţi de către echipajele medicale SAJ, în stare de conştienţă şi transportate la spital. Din nefericire, o femeie, in vârsta de circa 30 de ani, a fost declarată decedata de către medicul SAJ”, transmite ISU Mehedinţi.

Cea de-a cincea persoana implicată în accident, şoferul autotrenului, a refuzat îngrijirile medicale.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

Citește și Pieton căzut de pe pasajul Băneasa, spre sensul de ieșire din București. Traficul din zonă este blocat