Accident cumplit în Mehedinți! Trei mașini făcute praf. Sunt mai multe victime, printre care și un copil

Trei mașini au fost distruse și două persoane au fost rănite în urma unui accident violent care a avut loc în județul Mehedinți.

03 ian. 2023, 17:12

Un accident cumplit s-a petrecut, marți după-amiază, în Drobeta Turnu-Severin, județul Mehedinți. Trei mașini au fost implicate, iar două persoane au fost rănite. Impactul a fost unul devastator, cele trei autoturisme au fost distruse complet.

Una dintre cele două victime a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Într-unul din autoturisme, se afla și un copil, care, de altfel, a primit îngrijiri medicale.

Una dintre mașini s-a răsturnat și a fost făcută praf. Mai multe echipaje de pompieri, o ambulanță și polițiștii rutieri au intervenit la fața locului.

Potrivit primelor informații, șoferul unuia dintre autoturisme nu a acordat prioritate mașinii care venea din sens opus. S-au lovit, mașina din sens opus a fost răsturnată și, de asemenea, a mai fost lovit un autoturism parcat.

Citește și Accident grav în Popești-Leordeni. Un șofer a intrat cu mașina într-o pizzerie. Două fete au fost lovite de un autoturism pe trecerea de pietoni

Oamenii legii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili exact cum s-a întâmplat accidentul. S-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Încă un accident în Mehedinți, tot cu două victime

Două persoane au fost rănite, astăzi la prânz, după ce maşina în care se aflau a fost implicată într-un accident rutier petrecut pe DN 67A, în Strehaia, judeţul Mehedinţi. Două echipaje de pompieri din cadrul Stației Strehaia au intervenit cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD la accident.

În urma accidentului, în care au fost implicate două autovehicule: un autoturism și un autocamion. Două persoane au fost evaluate de către echipajul SMURD.

Citește și Accident cumplit în județul Iași! Șase persoane au ajuns la spital după ce trei mașini s-au lovit violent

Un bărbat, conștient și cooperant, a primit îngrijiri medicale de la paramedicii SMURD, ulterior fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din Drobeta Turnu Severin. Cea de-a doua persoană a refuzat transportul la spital.

Poliţia face cercetări pentru stabilirea cauzelor accidentului şi a deschis un dosar penal de vătămare corporală din culpă.