Accident cumplit în județul Iași! Șase persoane au ajuns la spital după ce trei mașini s-au lovit violent

Accidentele se țin lanț pe șoselele din România și în 2023. Trei mașini în care se aflau nouă persoane s-au lovit violent într-o localitate din județul Iași. În urma impactului deosebit de grav șase persoane au fost rănite.

02 ian. 2023, 22:50
Accident cumplit în județul Iași! Șase persoane au ajuns la spital după ce trei mașini s-au lovit violent
Șase persoane au ajuns la spital după ce trei mașini s-au lovit violent

Șase persoane au ajuns la spital după ce trei mașini s-au lovit violent. Trei mașini în care se aflau nouă persoane s-au ciocnit violent luni seară în localitatea în Popricani, din județul Iași.

Citește și O mamă a făcut infarct când a auzit că fiul ei de 22 de ani a murit într-un cumplit accident rutier. Medicii i-au acordat primul ajutor

Șase persoane au ajuns la spital după ce trei mașini s-au lovit violent

În urma impactului violent șase, din cele nouă persoane implicate în accident, au fost rănite. La fața locului au intervenit mai multe echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță și o autospecială de transport victime multiple, precum și mai multe echipaje de poliție, iar circulația în zonă a fost blocată zeci de minute.

„Accident rutier la Popricani, 2 autovehicule cu 9 persoane implicate, dintre care 6 necesită transport la spital. La intervenție sunt Serviciul de Ambulanță Județean tip C2, echipaj de prim ajutor Det. 1, echipaj de prim ajutor Det 2, autospecială transport victime multiple”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, șef UPU-SMURD Iași.

Potrivit reprezentanților Poliției Rutiere, cauza producerii accidentului a fost neacordarea de prioritate.

Vinovat de producerea acestui incident este șoferul care se afla la volanul autoturismului marca Volkswagen. Oamenii legii spun că acesta  conducea cu viteză, iar în curbă a pierdut controlul volanului, a ajuns pe sens opus și a acroșat celelalte două autoturisme care circulau regulamentar.

Șoferii celor trei autoturisme au fost testați  de polițiștii de la Brigada Rutieră cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative.

Citește și Accidente grave în prima zi din 2023. Două maşini s-au făcut praf pe DN13 Sighişoara-Târgu Mureş. O maşina a luat foc în Bihor