Accident cumplit în Nistorești! Cinci tineri au murit, iar alte două persoane au fost rănite

Un accident grav a avut loc marți dimineață pe DN 1, la Nistorești, județul Prahova. Cinci bărbați au fost declarați decedați.

18 mai 2021, 12:09

Un accident grav a avut loc marți dimineață pe DN 1, la Nistorești, județul Prahova. Cinci bărbați au fost declarați decedați. Alte două persoane (o femeie și un bărbat) sunt rănite.

Accidentul s-a petrecut marţi dimineaţa, în jurul orei 8.00, pe DN1, în dreptul localităţii Breaza, cartier Nistoreşti. Din primele infomraţii, în accident sunt implicate două maşini în care se aflau şapte persoane. Cinci bărbați au murit, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva.

Cei cinci decedaţi au vârstele de 18, 20, 21, 31 şi 43 de ani. Aceştia veneau de la Braşov şi se îndreptau spre Ploieşti.

În accidentul din Nistoreşti au fost implicaţi un şofer de 21 de ani şi un altul de 34 de ani. În urma impactului, şoferul de 21 de ani şi patru pasageri care se aflau în maşina sa au murit, în timp ce o pasageră din maşina şoferului de 34 de ani a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Şoferul de 34 de ani a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.

ISU Prahova: Sunt implicate două autoturisme cu 7 ocupanți. 5 persoane erau încarcerate la momentul sosirii pompierilor și echipajelor de salvare. Cei 5 decedați sunt bărbați, un alt bărbat și o femeie fiind răniți ușor.

Știre inițială

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că două autoturisme au fost implicate într-un impact frontal pe DN 1 Ploiești – Brașov, la kilometrul 103, în zona localității Nistorești, județul Prahova. În urma coliziunii, două persoane au decedat, alte trei fiind rănite.

 

Circulația este oprită pentru aproximativ 30 de minute în vederea acordării de îngrijiri medicale, fiind solicitat sprijinul unui elicopter SMURD.

Din primele informații, furnizate de ISU Prahova, în impact au fost implicate două autoturisme cu 7 ocupanți. Cinci dintre aceștia au rămas încarcerați, iar patru sunt inconștienți.

La fața locului au ajuns de urgență o mașină de stingere, 3 descarcerori, 4 ambulante SMURD din care una de terapie intensivă mobilă și un eclicopter SMURD.

sursă foto – prahovaeconomica.eu