Accident grav în Suceva. Trei tineri au murit pe loc VIDEO

Trei tineri au murit pe loc în această dimineață într-un cumplit accident, în județul Suceava. Salvatorii au încercat să-i resusciteze însă nu au reușit.

16 mai 2021, 10:03

Trei tineri au murit duminică într-un cumplit accident produs pe raza localității Poiana Stampei, judeţul Suceava. Autoturismul în care se aflau cei trei tineri s-a răsturnat în afara părții carosabile. Toți cei din mașină au rămas încarcerați, fiind în stare de inconștiență.

Pompierii militari au intervenit cu două autospeciale pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean și a două echipaje SMURD (B2 + TIM), de la ISU Bistrița-Năsăud.

Zeci de minute s-au chinuit pompierii pentru extragerea victimelor dintre fiarele contorsionate, iar apoi, pentru resuscitarea lor. Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de salvatori, toți cei trei tineri au fost declarați decedați.

Citeşte şi: Accidente grave în Bucureşti şi Suceava. Trei tineri au murit, alţi doi sunt la spital

Accident grav în Bucureşti. Doi tineri au ajuns la spital după ce au intrat cu maşina într-un stâlp în zona Pieţei Delfinului din Sectorul 2 al Capitalei.

Citeşte şi: Accident cumplit în Iaşi între un TIR şi un microbuz. Sunt 17 victime. PLANUL ROŞU de intervenţie a fost activat!

Potrivit martorilor, şoferul autoturismului circula cu foarte mare viteză și nu a mai putut ține controlul volanului.

La fața locului s-a deplasat imediat un echipaj SMURD, dar și un echipaj de descarcerare. Bărbatul în vârstă 26 de ani și femeia în vârstă de 22 de ani au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.