Accident cumplit în Prahova. Doi tineri au murit pe loc

Un accident cumplit a avut loc, luni dimineaţă, în Prahova. Doi tineri au murit pe loc după ce maşina în care se aflau s-a rsturnat. Un al treilea bărbat a fost rănit grav.

26 apr. 2021, 10:57
Accident cumplit în Prahova. Doi tineri au murit pe loc

Accident cumplit în Prahova. Doi tineri în vârstă de 31, respectiv 29 de ani, au murit luni dimineaţă după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat.

Accident cumplit în Prahova. Doi oameni au murit

Citeşte şi Accident între tramvaiul 41 şi o maşină în zona Crângaşi. Traficul în zonă e restricţionat

Tragedia s-a petrecut în jurul orei 4.30, în localitatea Baba Ana din judeţul Prahova. O maşină în care se aflau trei tineri s-a răsturnat, după ce şoferul a pierdut controlul volanului. Doi dintre tineri au murit pe loc, în timp ce al treilea a fost rănit grav. El a fost transportat de urgenţă la spital.

Din cauza accinetului, traficul rutier  a fost deviat pe rutele ocolitoare DJ 100C şi DJ 149.

Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

Accident grave pe şoselele din ţară

Citeşte şi Accident cumplit în Timiş. Un şofer a murit după ce s-a răsturnat cu maşina

Accident grav și în Pitești, între două mașini. Trei persoane au fost rănite, printre ele și o gravidă care a rămas încarcerată. Pompierii au scos-o în siguranță dintre fiarele mașinii, iar paramedicii sosiți la fața locului au transportat toate victimele la spital.

Tragedie și în județul Constanța. O adolescentă de doar 17 ani a murit și alte 4 persoane au fost rănite după ce o mașină a întors neregulamentar și a fost izbită din plin de un alt autorurism.

Medicii s-au chinuit minute în șir să o resusciteze pe tânăra însă din păcate nu au reușit decât să constate decesul. Toate celelelate 4 victime au fost transportate la spital. Polițiștii au deschis un dosar penal și continuă cercetările pentru a stabili ce s-a întâmnplat.

Prăpăd făcut de un șofer beat în Neamț! A dărămat doi stâlpi și un gard, iar apoi mașina în care era s-a răsturnat. Potrivit martorilor, alături de el în mașină mai erau două persoane care au fugit până la sosirea polițiștilor. Șoferul, un tânar de 23 de ani, a fost transportat la Urgență, în Târgu Neamț. El a fost testat cu aparatul etilotest și avea alcoolemie de peste 1 la mie în aerul expirat.