Accident între tramvaiul 41 şi o maşină în zona Crângaşi. Traficul în zonă e restricţionat

Un accident în care a fost implicat un tramvai de pe linia 41 şi o maşină a avut loc duminică pe Calea Crângaşi din Bucureşti. La faţa locului a fost trimise mai multe ambulanţe pentru a acorda îngrijiri medicale victimelor.

25 apr. 2021, 19:03
Accident între tramvaiul 41 şi o maşină în zona Crângaşi. Traficul în zonă e restricţionat

Accident între tramvaiul 41 şi o maşină în zona Crângaşi, la intersecţia cu strada Ceahlău. Din primele informaţii, şoferul unei maşini nu s-a asigurat în momentul în care a pătruns în intersecţie şi a fost izbit de tramvai.

În urma ciocnirii, traficul tramvaielor pe linia 41 a fost restricţionat pe ambele sensuri în jurul orei 18, a anunţat STB, pe pagina de Twitter.

La faţa locului au fost trimise mai multe ambulanţe pentru a acorda îngrijiri posibilelor victime. Două persoane au refuzat să fie transportate la spital.

Din cauza blocului, STB a pus la dispoziţie o linie de navetă pentru preluarea călătorilor care circulau cu tramvaiul pe linia 41.

Citeşte şi: Când se termină al treilea val al pandemiei COVID. Dr. Virgil Musta: „Trendul descendent va continua. Sunt convins ca lucrurile vor merge bine”

Ulterior, reprezentanţii STB au anunţat că traficul a revenit la normal după aproape 40 de minute.

Citeşte şi: Sălile de fitness şi restaurantele s-ar putea redeschide înainte de Paşte. Incidenţa COVID în Bucureşti, aproape de pragul impus de autorităţi

 


loading...