Accident cumplit în Timiş. Şase persoane, printre care şi doi copii, au fost rănite VIDEO

Un accident cumplit a avut loc, marţi, în judeţul Timiş. Şase persoane, printre care şi doi copii, au fost rănite în urma impactului dintre două maşini.

30 nov. 2021, 19:55
Accident cumplit în Timiş. Şase persoane, printre care şi doi copii, au fost rănite VIDEO

Accident cumplit în Timiş. Patru adulţi şi doi copii au fost răniţi, după ce un șofer nu s-a asigurat la intrarea pe un drum naţional şi a lovit în plin un alt autoturism care circula regulamentar.

Accident cumplit în Timiş

Accidentul s-a petrecut în localitatea Comloşu Mare. Potrivit oamenilor legii, un taximetrist în vârstă de 50 de ani care circula regulamentar pe strada principală a ajuns la spital, după ce autoturismul lui a fost lovit de o mașină care ieșea de pe un drum comunal.

Citeşte şi Accident înfiorător în Sibiu, pe drumul dintre Rășinari și Păltiniș. Doi oameni au murit după ce o maşină s-a ciocnit cu un autobuz VIDEO

„Un bărbat în vârstă de 62 de ani a condus un autoturism pe un drum comunal, iar la pătrunderea pe DN 59C, în localitatea Comloșu Mare, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 50 de ani, care circula regulamentar. În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto în vârstă de 50 de ani și a două femei, în vârstă de 15 și 41 de ani, pasagere în autoturismul condus de bărbatul de 62 de ani”, potrivit IPJ Timiș.

Iniţial, la faţa locului au intervenit pompierii cu o autospecială și un echipaj SMURD și opt subofițeri din Sânnicolau Mare. Ulterior s-a decis suplimentarea forțelor cu un echipaj de doi subofițeri de la Timișoara și elicopterul SMURD.

Citeşte şi Accident terifiant în Timişoara. Trei persoane au fost rănite şi mai multe maşini distruse. Imagini şocante VIDEO

„La sosirea la locul intervenției s-a constatat că în accident au fost implicați patru adulți și doi copii aflați în două autoturisme. După triajul medical efectuat de către medicul SAJ Jimbolia s-a constatat că șoferul unui autoturism necesită transportul la spital, celelalte persoane prezentând contuzii minore și au refuzat transportul la spital”, spun cei de la ISU Timiș, potrivit tion.ro. 

Şoferul vinovat de producerea accidentului s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

https://www.youtube.com/watch?v=tnUvCrf2Qc0