Accident înfiorător în Sibiu, pe drumul dintre Rășinari și Păltiniș. Doi oameni au murit după ce o maşină s-a ciocnit cu un autobuz VIDEO

Două persoane au murit, iar alte patru au fost rănite marţi în urma unui accident produs pe drumul dintre Răşinari şi Păltiniş, judeţul Sibiu.

30 nov. 2021, 14:08
Accident înfiorător în Sibiu, pe drumul dintre Rășinari și Păltiniș. Doi oameni au murit după ce o maşină s-a ciocnit cu un autobuz VIDEO

Accident înfiorător în Sibiu, după ce o maşină şi un autobuz s-au ciocnit frontal. Incidentul terifiant a avut loc pe drumul dintre Răşinari şi Păltiniş.

Impactul puternic a fost fatal pentru două tinere de 37 de ani. Acestea se aflau în autoturismul cu care se îndreptau spre pensiunea la care lucrau, scrie Turnul Sfatului. Echipajele medicale chemate de urgenţă n-au mai putut face nimic pentru cele două femei.

Accident înfiorător în Sibiu, pe drumul dintre Rășinari și Păltiniș. Imagini terifiante cu impactul

Impactul dintre maşină şi autobuz a fost surprins de o cameră de supraveghere. Vă avertizăm! Imaginile au un puternic impact emoţional!

Citeşte şi: Cutremur la graniţele României. Se schimbă harta Europei, apare o nouă ţară!

Alte patru persoane au rămas încarcerate şi au fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a le scoate dintre fiarele maşinii.

„La fața locului s-a intervenit pentru descarcerarea persoanelor. Situația înregistrată în urma accidentului este următoarea: o persoană este decedată, o persoană a fost găsită în stop cardio respirator și ii s-au aplicat manevrele de resuscitare fără răspuns find declarată decedată”, a precizat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, conform Oradesibiu.

Cele patru victime au fost transportate la spital cu ambulanţa. Două dintre acestea au fost scoase din maşină şi au suferit un atac de panică.

„Echipajele SAJ au asistat medical și au transportat la UPU Sibiu doua victime, un bărbat de aproximativ 60 ani cu traumatism toracic și o femeie de 31 ani cu suspiciune de pneumotorax și fractura membrul inferior”, spune Genu Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Citeşte şi: Grecia impune vaccinarea obligatorie pentru toţi cei cu vârsta de peste 60 de ani. Cei care nu respectă măsura vor fi amendaţi în fiecare lună