Accident cumplit în Vâlcea, duminică dimineaţă. Doi tineri au murit pe loc

Un accident rutier în care două persoane şi-au pierdut viaţa a avut loc duminică dimineaţă în judeţul Vâlcea, pe un drum comunal dintre localităţile Botorani şi Oveşelu.

14 mart. 2021, 08:51
Accident cumplit în Vâlcea, duminică dimineaţă. Doi tineri au murit pe loc

Primele date arată că şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, iar autovehiculul s-a izbit de un copac. Conform datelor furnizate de oficialii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă General Magheru, echipele de intervenţie au fost solicitate duminică dimineaţă, în jurul orei 7:30, să intervină la un accident rutier in comuna Măciuca, sat Botorani, din judeţul Vâlcea, unde un autovehicul a ieşit de pe carosabil şi s-a izbit de un copac.

„Apelantul care a anunţat accidentul a comunicat ca a văzut două victime încarcerate inconştiente. La fata locului au fost trimise trei echipaje de la Garda de Intervenţie Măciuca, şi Detaşamentul de pompieri Drăgăşani”, informează ISU Vâlcea.

Citeşte şi Accident grav în Vâlcea. O şoferiţă a ajuns cu maşina pe un stâlp de electricitate

Salvatorii sosiţi la locul accidentului au constatat că cele două victime nu prezintă semne vitale şi au început să lucreze pentru extragerea acestora din autovehicul.

Din păcate, cele două victime aflate în autoturismul avariat au fost declarate decedate, cadrele medicale ajunse la fața locului nemaiputând face nimic. Persoanele decedate aveau vârstele de 39 de ani şi, respectiv, 26 de ani.

Citeşte şi Tragedie pe şosea în Vâlcea. Un mort şi doi răniţi după un accident între o căruţă şi un BMW