Accident CUMPLIT între două tramvaie în Bucureşti. Patru persoane au fost RĂNITE

Două tramvaie au fost implicate, sâmbătă, într-un accident, după ce s-au ciocnit pe Şoseaua Progresul din Bucureşti. Patru persoane au fost rănite în urma incidentului. Mai multe linii de tramvai sunt blocate în zona Răzoare.

RomaniaTV.net
10 oct. 2020, 13:27

Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit pe şoseaua Progresul, în zona în care s-a ciocnit cele două tramvaie.

„Coliziune între două tramvaie, aflate pe acelaşi sens de deplasare, în Şoseaua Progresului (zona Răzoare). Patru persoane au necesitat acordarea primului ajutor”, a transmis ISU Bucureşti-Ilfov, conform News.ro.

Trei dintre victime au fost transportate la Spitalul Universitar, iar una a refuzat transportul.

Anchetă în cazul accidentului cu tramvaie din Bucureşti

„Conducătorul unui tramvai a lovit în spate un alt tramvai care se afla oprit în staţie, pentru îmbarcarea/ debarcarea pasagerilor. În urma accidentului rutier, trei persoane au fost rănite şi transportate la spital pentru îngrijri medicale”, a transmis Brigada Rutieră a Capitalei, potrivit sursei citate.

Ambii conducători de tramvaie au fost testaţi, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii fac în continuare cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul

Tramvaie blocate din cauza accidentului de pe şoseaua Progresul

STB a anunţat că, din cauza accidentului, liniile 8,10, 11 şi 25 sunt blocate înante de staţia Piaţa Danny Huwe, pe sensul către Bulevardul Vasile Milea.

Traficul tramvaielor pe sensul de mers dinspre Calea 13 Septembrie către Bd.Timişoara a fost restricţionat pe parcursul efectuării cercetării la faţa locului.

BILANŢ CORONAVIRUS 10 OCTOMBRIE Record absolut de infectări şi de pacienţi internaţi la ATI: 3.517 de cazuri noi, 629 de bolnavi la ATI