Accident cumplit între un TIR şi un autoturism. Doi oameni au murit pe loc GALERIE FOTO

Un accident cumplit s-a petrecut, joi după-amiază, în judeţul Teleorman. Două persoane au murit pe loc în urma impactului dintre un TIR şi un autoturism.

04 nov. 2021, 16:45

Accident cumplit între un TIR şi un autoturism. Tragedia s-a petrecut pe DJ612 A, spre Spitalul TBC, pe raza municipiului Roșiorii de Vede.

Accident cumplit în judeţul Teleroman. Două persoane au murit

Potrivit martorilor, tragedia s-ar fi petrecut după ce şoferul autoturismului nu a acordat prioritate tirului. În urma impactului, două persoane, un bărbat în vârstă de 68 de ani şi o femeie de 62 de ani, au murit. Ambele persoane se aflau în autoturismul din cauza căruia s-ar fi petrecut accidentul.

Citeşte şi O actriţă cunoscută şi soţul ei au murit într-un tragic accident rutier. Vedeta avea doar 27 de ani

La faţa locului au intervenit de urgenţă pompierii Detașamentului Roșiorii de Vede cu o mașină de stingere, o descarcerare, o ambulanță SMURD și două ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță, potrivit explozivnews.ro. 

În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Din cauza accidentului, traficul în zonă a fost oprit. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a ptrecut tragedia.

Accident grav cu maşina Poliţiei, în Capitală. Autospeciala a intrat într-un biciclist, apoi a lovit un alt autoturism

Un biciclist în vârstă de 65 de ani a fost lovit în plin de o maşină a Poliţiei. Autospeciala a ricoşat apoi într-un alt autoturism.

Accidentul s-a produs marţi după-amiază, pe Calea Văcăreşti. Şoferul autospecialei de poliţie se deplasa pe calea de rulare a tramvaiului  dispre Piața Sudului către Splaiul Unirii, având în funcțiune sistemele acustice și luminoase. Când a ajuns in zona Sun Plaza, maşina de Poliţie a lovit un biciclist în vârstă de 65 de ani,  care se deplasa în aceeași direcție și ar fi efectuat virajul la stânga.

În urma impactului, autospeciala de poliție a ricoșat în gardul de protecție care separa linia de tramvai de partea carosabilă și într-un autovehicul, condus de un bărbat în vârstă de 42 de ani, care se deplasa pe sensul opus de circulație.

Biciclistul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Bagdasar. Conducătorii autovehiculelor au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind 0.

Din cauza accidentului, circulaţia tramvaiului a fost restricţionată. Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul.

Citeşte şi Accident înfiorător în Anglia. Două trenuri cu călători s-au ciocnit într-un tunel VIDEO