VIDEO Accident horror la Constanţa. Trei persoane au murit pe loc după ce un BMW s-a răsturnat într-un şanţ

Trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 27 şi 35 de ani au murit după ce s-au răsturnat cu maşina într-un şanţ, accidentul având loc în judeţul Constanţa. Conform IPJ Constanţa, şoferul, în vârstă de 31 de ani, a pierdut controlul volanului într-o curbă. A fost deschis dosar penal în acest caz.

08 ian. 2023, 12:15

Accident grav duminică. Trei oameni au murit, după ce maşina în care erau s-a răsturnat în șanț, în comuna Cuza Vodă din Constanţa. Tragedia a avut loc după ce o mașină s-a răsturnat în șanț, la ieșirea din comuna Cuza Vodă către Mihail Kogălniceanu.

În urma incidentului, trei persoane din autoturism au murit, anunţă, duminică dimineaţă, ISU Constanța. În mașină se află trei victime decedate, lucrându-se pentru extragerea lor, mai precizează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

FOTO: Accident oribil. Cine erau persoanele care au fost zdrobite instant, în urma impactului: „Mașina e o armă!”

Persoanele decedate sunt 3 bărbați, cu vârste de 31, 32 și 40 de ani. Potrivit unor surse din zonă, toți trei sunt desfigurați, astfel încât echipajele de la descarcerare depun eforturi pentru recuperarea acestora ”pe bucăți”. Aceleași surse ne-au precizat că în interiorul mașinii se pot vedea organe interne ale persoanelor decedate.

Potrivit unor surse neoficiale, este posibil ca accidentul să se fi produs în cursul nopții, dar să fi fost descoperit abia de dimineață, din cauza vizibilității reduse. Aceleași surse ne-au precizat că tânărul de 31 de ani era domiciliat în localitatea Satu Nou, iar cel de 32 de ani era din Mircea Vodă. Cel de-al treilea ocupant al mașinii încă nu a fost identificat până în acest moment (ora 09:12), însă organele de cercetare aflate la fața locului depun eforturi în acest sens. De precizat că, potrivit informațiilor inițiale, cel mai tânăr ocupant al mașinii avea 27 de ani.

Ce spun polițiștii

”Astăzi, în jurul orei 7.50, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DJ 222, între localitățile Mihai Kogălniceanu și Cuza Vodă.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 31 de ani, a condus un autoturism pe DJ 222, dinspre localitatea Cuza Vodă, iar la un moment dat, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției, a părăsit partea carosabilă și a ieșit în afara părții carosabile, unde s-a răsturnat, într-un canal de irigație dezafectat.

În urma impactului a rezultat decesul, la fața locului, a conducătorului auto, precum și a 2 pasageri, de 32, respectiv 43. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, transmit reprezentanții IPJ Constanța într-un comunicat.

Cel mai grav accident al anului: 17 morţi şi 22 de răniţi într-un accident rutier

Argeş: Un şofer a murit, după ce două autoturisme s-au ciocnit, iar unul dintre ele a ricoşat în maşina pe care o acesta o conducea regulamentar

Un accident rutier produs pe un drum din judeţul Argeş şi în care au fost implicate, iniţial, două autoturisme, a dus la moartea şoferului unei a treia maşini. Imediat după ce cele două autovehicule s-au ciocnit, unul dintre ele a ricoşat într-un autoturism condus regulamentar şi care a fost aruncat de pe şosea. Şoferul acestuia a fost găsit în stop cardio-respirator şi nu a putut fi resuscitat, în timp ce ceilalţi doi şoferi au scăpat teferi.
Accidentul a avut loc sâmbătă, pe drumul naţional 73, în localitatea Godeni din judeţul Argeş. „Din verificările preliminare, efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung s-a stabilit că un bărbat, de 52 de ani, din Berevoeşti, care conducea un autoturism, pe DN 73C, pe raza localităţii Godeni, din direcţia Câmpulung către Curtea de Argeş, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus, în aceeaşi direcţie de mers, de un bărbat de 41 de ani, din Curtea de Argeş. În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un al treilea autoturism, condus, în aceeaşi direcţie de mers, de un bărbat de 77 de ani, din Corbi. Cel de-al treilea autoturism a fost proiectat în glisiera metalică de protecţie, glisieră ce l-a rănit pe conducătorul vehiculului, care a intrat în stop cardio-respirator”, a transmis Poliţia judeţeană Argeş.

Accident cumplit în Alba. Un BMW a ajuns pe acoperişul unei case după o cursă ilegală VIDEO

Echipajele medicale sosite la locul accidentului au făcut manevre de resuscitare victimei, însă acestea nu au dat rezultat. Ceilalţi doi şoferi au scăpat nevătămaţi. Ei au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

Accident grav între Sighişoara şi Sibiu – cinci persoane au fost rănite. Circulaţia este oprită pe ambele sensuri de mers

Cinci persoane au fost rănite în urma unui accident în care au fost implicate două autoturisme şi un camion, produs sâmbătă între Sighişoara şi Sibiu, în localitatea Brateiu.

”Pe DN 14 Sibiu – Sighişoara, la kilometrul 63, în zona localităţii Brateiu, judeţul Sibiu, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 2 autoturisme şi un autocamion” anunţă sâmbătă  Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

În urma impactului, cinci persoane au fost rănite, fiind în evaluare medicală la faţa locului. Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind uşor ridicate.

O autospecială a Poliţiei Buzău, implicată într-un accident rutier, în timp ce urmărea un şofer care nu oprise la semnal

O autospecială a IPJ Buzău a fost implicată, vineri seară, într-un accident rutier produs pe DJ 203A, în localitatea Valea Râmnicului din judeţul Buzău, în timp ce urmărea un şofer care nu oprise la semnal. Primele informaţii arată că două persoane au nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate la spital. Şoferul urmărit nu are permis, iar maşina avea numere de înmatriculare false.