Accident cumplit la Raliul Braşovului. O maşină s-a lovit violent de un cap de pod

Un accident deosebit de grav a avut loc la Raliul Braşovului. O maşină a intrat violent într-un cap de pod, iar copilotul a rămas încarcerat.

26 mart. 2021, 16:50
Accident cumplit la Raliul Braşovului. O maşină s-a lovit violent de un cap de pod
Accident la Raliul Braşovului. Sursa FOTO: www.raliulbrasovului.ro

Accident la Raliul Braşovului. Accidentul s-a produs ca urmare a faptului că pilotul a pierdut controlul maşinii, lovindu-se violent de un cap de pod. Accidentul s-a produs în zona Făgăraş. În urma impactului violent, copilotul a rămas încarcerat, informează Antena 3.

La faţa locului s-au deplasat echipaje ale Poliţiei, echipaje pentru Descarcerare din cadrul ISU Braşov, dar şi un elicopter SMURD.

Citeste si Profesor de engleză din Călăraşi, acuzat că agresează sexual copii. Ce au păţit două eleve care au mers la meditaţie

La proba care se desfășoară pe zona Făgăraș, a fost anunțat producerea unui accident: un autoturism a intrat într-un cap de pod. În urma accidentului, copilotul a rămas încarcerat. S-au deplasat la fața locului o autospecială cu apă și spumă cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD. Totodată a fost solicitat să intervină și un elicopter SMURD”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, mr. Ciprian Sfreja.

Accident la Raliul Braşovului: copilotul a fost scos din maşină de echipajul de la Descarcerare

Copilotul a suferit fracturi la ambele picioare, însă este conştient. Acesta a fost transportat la spital pentru investigaţii amănunţite în scopul de a depista eventuale leziuni interne. Pilotul a reuşit să iasă singur din maşină, având doar dureri minore la nivelul membrelor inferioare. Proba a fost oprită pe timpul intervenţiei salvatorilor.

Echipajul bulgar Nikola Mishev / Yanaki Yanakiev a ieșit în decor pe cea de-a doua probă specială, Șoarș 1, lovind un cap de pod. Proba a fost oprită pentru permiterea accesului echipajului de intervenție, deoarece a fost necesară descarcerarea copilotului Yanaki Yanakiev. Acesta a suferit fracturi la ambele membre inferioare și a fost transportat cu elicopterul SMURD la spital pentru investigații asupra eventualelor leziuni interne. Pilotul Peugeot-ului 208 R2, Nikola Mishev, a ieșit singur din mașină, acuzând dureri minore la nivelul picioarelor. Concursul a fost oprit iar echipajele aflate în urma bulgarilor pe lista de start au parcurs proba în regim de etapă„, informează site-ul raliulbrasovului.ro.

Citeste si Copii traumatizaţi în Vaslui, după ce un poliţist i-a pus să care un mort cu pătura: Decedatul ar fi deschis şi un ochi în timpul transportului!