Accident cumplit la Suceava, scaunul din dreapta s-a dovedit fatal. Gabriela nu a mai putut fi salvată de SMURD

Gabriela Rîpan, fiica patronului firmei Autotehnorom Suceava, Vasile Ion Rîpan, a murit, duminică noaptea, într-un accident rutier produs de un tânăr despre care poliția suspectează că a consumat droguri înainte de a urca la volan.

21 ian. 2019, 14:51
Accident cumplit la Suceava, scaunul din dreapta s-a dovedit fatal. Gabriela nu a mai putut fi salvată de SMURD

Șoferul, un tânăr de 19 ani din Florești, conducea dinspre Gilău spre Cluj-Napoca, un bolid de lux. El a intrat într-o depășire, dar mașina a derapat pe șoseaua plină de mâzgă, a ieșit de pe carosabil și s-a oprit într-un stâlp.

Conform IPJ Cluj, „un tânăr, de 19 ani, din Florești, în timp ce conducea autovehiculul pe DN1 E60, pe raza comunei Florești, în afara localității, dinspre Huedin spre Cluj-Napoca, ar fi efectuat o manevră de depășire neregulamentară, peste marcajul longitudinal simplu continuu. Astfel, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un stâlp al unui panou de informare situat pe spațiul verde, după care s-a oprit în șanțul de colectare a apelor pluviale”, relatează stirisuceava.ro.

Pasagerul din mașină, tânăra de 20 de ani a murit pe loc, iar șoferul a fost rănit grav. În urma testărilor preliminare efectuate la unitatea medicală, se pare că tânărul ar fi consumat substanțe psihoactive.

Gabriela Rîpan era studentă la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din Cluj-Napoca. Tânăra ar fi primit autoturismul Mercedes cadou când a împlinit 18 ani.