Microbuz înmatriculat în România, implicat într-un accident cumplit pe o autostradă din Ungaria. Cinci persoane au murit

Un accident cumplit s-a petrecut, marţi seară, pe o autostradă din Ungaria. Un microbuz înmatriculat în România a intrat într-un TIR. Cinci persoane au murit în urma impactului.

19 oct. 2021, 19:52

Accident cumplit pe o autostradă din Ungaria.Potrivit primelor informaţii, microbuzul cu numere de Harghita a intrat în plin într-un tir.

Accident cumplit pe o autostradă din Ungaria. Cinci persoane au murit

Accidentul s-a petrecut marţi seară, la kilometrul 94 al autostrăzii M1, pe direcția Gyor. Sebestyén Margály Varga, purtătorul de cuvânt local al comitetului pentru situații de urgență a confirmat pentru MTI că un microbuz cu numere de înmatriculare românești a intrat într-un camion din spate, potrivit stiridiaspora.ro.

În urma impactului, cinci persoane care se aflau în microbuzul înmatriculat în Harghita au murit.Potrivit presei maghiare, este vorba despre două femei și trei bărbați.

Citeşte şi Accident cumplit surprins de camerele de supraveghere. Tânăr de 19 ani, rănit grav după ce a intrat cu maşina într-un cap de pod

Pe lângă cele cinci persoane decedate, un alt bărbat în vârstă de 50 de ani a fost transportat la spitalul de ambulanță din Győr cu o leziune la cap, dar într-o stare stabilă, a declarat Pál Győrfi, purtător de cuvânt al Serviciului Național de Ambulanță.

 

Accident ca-n filme în centrul Capitalei. O mașină de Poliţie a fost proiectată într-un panou publicitar, în Piaţa Unirii

Un accident teribil a avut loc în Piața Unirii, din centrul Capitalei, unde o mașină a Poliției a fost proiectată într-un panou publicitar, după ce a fost lovită în plin de un șofer neatent.

Citeşte şi Accident grav între un microbuz şi un autoturism. A fost activat PLANUL ROŞU

Un tânăr de 19 ani nu a acordat prioritate maşinii de Poliţie, deşi aceasta avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. Din fericire, incidentul nu s-a soldat cu victime, ci numai cu pagube materiale.