Accident cumplit pe autostrada A1. Doi oameni au murit, iar alţi patru au fost răniţi

Un nou accident cumplit a avut loc, marţi dimineaţă, pe autostrada A1. Două persoane au murit pe loc, iar alte patru au fost rănite. Două autoturisme şi o autoutilitară au fost implicate.

03 aug. 2021, 10:05
Accident cumplit pe autostrada A1. Doi oameni au murit, iar alţi patru au fost răniţi
Accident cumplit pe autostrada A1. Doi oameni au murit, iar alţi patru au fost răniţi

Accident cumplit pe autostrada A1. O persoană a murit, marţi dimineaţă, într-un accident produs pe autostrada A1, în zona localităţii Poenari, judeţul Giurgiu.

Accident cumplit pe autostrada A1. O persoană a murit pe loc, iar alte patru au fost rănite

Potrivit primelor informaţii, un autoturism oprise pe banda de urgenţă pentru rezolvarea unei probleme medicale a unui pasager (o criză de epilepsie). Un alt turism a oprit în spatele acestuia pentru acordarea sprijinului medical, iar autoutilitara a lovit primul autoturism  parcat

Două persoane au murit, iar alte patru au fost rănite. Din cauza accidentului, traficul rutier a fost întrerupt la kilometrul 26 pe sensul dinspre Piteşti către Bucureşti.

Circulaţia va fi deviată între kilometrii 30 şi 23, prin localitatea Bolintin Vale, potrivit Centrul Infotrafic.

Citeşte şi Accident cumplit cu patru autovehicule implicate şi nouă răniţi pe DN7, la Lazaret. A fost chemat elicopterul SMURD

Accident grav pe DN1. O persoană a murit pe loc, iar alte cinci au fost rănite

Un alt accident grav s-a petrecut, marţi dimineaţă, pe DN1, în Braşov. O persoană a murit pe loc, iar alte cinci au fost rănite în urma impactului dintre trei maşini. Traficul în zonă este blocat.

Trei autovehicule au fost implicate în tragedia de marţi dimineaţă, din judeţul Braşov.

„În urma impactului au rezultat 6 victime, 5 dintre acestea fiind transportate la spital. Pentru cea de-a 6-a persoană, respectiv unul dintre conducătorii auto, a fost declarat decesul de către cadrele medicale sosite la faţa locului”, a anunţat Poliţia Judeţeană Braşov.

În urma verificărilor, oamenii legii au constatat că ceilalţi doi şoferi nu au consumat alcool înainte să urce la volan. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările producerii accidentului rutier.

Din cauza accidentului, traficul este blocat pe DN 1, iar circulaţia este deviată între localităţile Voila şi Făgăraş, prin DJ 103E şi DJ 104A.

Citeşte şi Un copil de 4 ani din Caraş-Severin a murit în urma unui accident rutier provocat de mama lui. Femeia nu avea permis de conducere