Accident cumplit pe DN 1. Trei persoane, printre care un bebeluș, au rămas încarcerate – FOTO

Un accident grav a avut loc sâmbătă, în Posada. O Dacia Logan a fost spulberată în plin de o autorulotă.

16 oct. 2021, 16:19

Accident cumplit pe DN 1. Impactul a fost atât de grav încât autoturismul, în care se aflau trei persoane, a fost complet distrus, iar pasagerii au rămas încarceraţi între fiarele contorsionate ale maşinii.

Accident cumplit pe DN 1. Trei persoane, printre care un bebeluș, au rămas încarcerate

Printre victime se afla și un bebeluș, care din păcate a suferit un traumatism cranio-cerebral.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că două autovehicule au fost implicate într-un accident pe DN 1 pe sensul Brașov către Ploiești, la kilometrul 114+650 metri, în zona localității Posada, județul Prahova, în urma căruia patru persoane sunt investigate medical pentru a se stabili dacă necesită transportul la spital. Traficul se desfășoară prin dirijare”, se arată într-o informare a Centrului Infotrafic.

Pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova au intervenit pentru a elibera cele trei victime blocate în Loganul distrus.

De altfel, scene de coşmar au fost surprinse și joi în urma unui accident produs pe şoseaua de centură a municipiului Rădăuţi, judeţul Suceava. Trei persoane au murit, iar o a patra a fost transportată în stare de inconştienţă la spital.

Din primele informaţii, toate cele patru victime se aflau într-o maşină care a ieşit în afara drumului în zona şoselei de centură a oraşului Rădăuţi. La sosirea salvatorilor toate cele patru victime erau inconştiente. În cazul a trei victime s-a declarat decesul, iar o alta, inconştientă, a fost transportată la spital, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, conform Agerpres.ro.

În 2020 numărul victimelor accidentelor rutiere produse pe drumurile din Uniunea Europeană s-a redus cu 17%, o scădere fără precedent favorizată de mobilitatea redusă impusă de statele membre prin restricțiile adoptate din cauza pandemiei de coronavirus. Astfel, 4.000 de vieți au fost cruțate anul trecut, iar numărul victimelor a fost de 18.800 în UE, plus Norvegia, Islanda și Elveția, arată cifrele prezentate de Comisia Europeană, conform Digi24.

Citește și: Accidente grave în ultimele 24 de ore: un preot s-a închinat la etilotest după coliziune FOTO