Accidente grave în ultimele 24 de ore: un preot s-a închinat la etilotest după coliziune FOTO

Sfârşitul de săptămână aduce de obicei multe accidente. Carosabilul umed a făcut ca de data aceasta numărul coliziunilor grave să fie mult mai mare.

16 oct. 2021, 10:18

Accidente grave sâmbătă. Un preot aflat în stare de ebrietate a provocat un accident de proporții într-o comună din Satu Mare. Bărbatul în vârstă de 37 de ani a pierdut controlul volanului și a acroșat un autovehicul parcat. În urma impactului, mașina a fost proiectată într-o clădire.

Preotul a lovit apoi o țeavă de gaze, care a luat foc instant. la fața locului au ajuns imediat polițiștii care l-au testat pe șofer cu aparatul etilotest. Slujitorul Domnului avea o alcoolemie de 0,70 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat.

Clipe de panică în Cluj-Napoca. Trenul de aterizare al unui avion a luat foc! Aeroportul a fost închis temporar!

Un TIR încărcat cu motoare pentru autovehicule s-a răsturnat, sâmbătă dimineaţă, pe un drum din judeţul Giurgiu. Şoferul a fost rănit, iar o parte din încărcătură a ajuns pe câmpul de pe marginea drumului.

Accidentul a avut loc sâmbătă, pe drumul naţional 5, în zona localităţii Valea Bujorului. Autotrenul care circula către Giurgiu, încărcat cu motoare auto s-a răsturnat pe o parte capul tractor rămânând blocat pe carosabil iar remorca pe câmpul de pe marginea şoselei.

Şoferul TIR-ului a fost rănit, primind asistenţă medicală la locul accidentului. TIR-ul circula către sensul de mers spre Giurgiu al DN 5 este impracticabil în urma accidentului, în condiţiile în care capul tractor ocupă o bandă de circulaţie.

Accident rutier grav în sensul giratoriu din Ovidiu: o victimă încarcerată

Un accident rutier a avut loc vineri seara, 15 octombrie, în jurul orei 19.30 în sensul giratoriu din orașul Ovidiu, spre localitatea Poiana.

Conform primelor informații, două autoturisme au fost implicate în evenimentul rutier, ce s-a soldat cu o victimă încarcerată.

La fața locului s-au deplasat echipaje de ambulanță SAJ B2, SMURD, Descarcerarea, dar și polițiștii rutieri care au demarat cercetările pentru a stabili cu exactitate modul producerii nefericitului incident.

Explozie puternică în Buzău, într-un bloc de garsoniere. O bunică și nepoata ei de opt ani, grav rănite
La fața locului au intervenit un echipaj SAJ B, un SMURD B și Descarcerarea. Victima, un bărbat în vârstă de 53 de ani, conștient, cu traumatism cranio-cerebral a fost transportat la Spitalul Județean Constanța.

 

Accidente grave şi în vest: Motociclist carbonizat într-un cumplit accident pe centura Carei, în Satu Mare

Un motociclist a murit carbonizat, după ce a fost spulberat de un TIR într-un cumplit accident produs centura municipiului Carei, în Satu Mare. Motociclist ucis într-un teribil accident produs, în această seară, în jrul orei 19.30, pe centura municipiului Carei din judeţul Satu Mare.

Motociclistul se deplasa regulamentar pe centură, iar la un moment dat, un TIR i-a apărut în faţă, după ce şoferul a încercat să efectueze o depăşire fără să se asigure.Impactul a fost frontal între motocicletă şi camionul condus de un bărbat în vârstă de 54 de ani, iar imediat după acesta motocicleta a luat foc.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române recomandă conducătorilor auto ca, în condiţiile unui carosabil umed, să ruleze cu viteză redusă, adaptată condiţiilor de drum, să sporească atenţia şi să nu bruscheze comenzile vehiculului.

În multe zone din țară, sunt semnalate tronsoane de drumuri naționale și autostrăzi pe care traficul se desfășoară în condiții de ploaie abundentă, cu rafale de vânt, împrejurări în care recomandăm creșterea distanței de siguranță între vehicule, asigurarea corespunzătoare înaintea schimbării benzii sau a direcției și evitarea staționării în apropierea copacilor