Cântăreaţa Bibi a fost implicată într-un accident rutier: „Mașinile se repară, sănătatea contează!”

Bibi a fost recent implicată într-un accident rutier. Un alt participant la trafic a intrat în spatele mașinii ei, fără a păstra distanța de siguranță. Artista a făcut primele declarații despre impact și i-a liniștit pe fani.

29 apr. 2023, 10:05
Cântăreaţa Bibi a fost implicată într-un accident rutier: „Mașinile se repară, sănătatea contează!”

Bibi, implicată într-un accident rutier. Cântăreața este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde postează regulat și își ține la curent urmăritorii în legătură cu ce se mai întâmplă în viața ei. Tânăra a fost implicată într-un accident rutier, lucru care i0a îngrijorat pe fani.Autocar cu 47 de copii, împlicat într-un accident rutier în Iași. A fost activat plan roșu de intervenție

Din fericire, Bibi nu a fost rănită în urma accidentului, după cum a precizat pe pagina sa de Instagram. O altă mașină nu a păstrat distanța corespunzătoare, astfel că a intrat cu viteză în spatele autoturismului cântăreței.

Nimeni nu a fost rănit în urma impactului. Artista a mai ținut să spună că daunele produse în urma accidentului se vor repara. În plus, sănătatea este cea care contează cu adevărat, după cum a mai menționat ea.

“Sunt bine, vă mulțumesc tuturor pentru mesaje și pentru grijă! Am avut parte de un mic accident în care o altă mașină nu a păstrat distanța și a intrat cu o viteză destul de mare în spatele mașinii mele…

 Se mai întâmplă, important e că suntem sănătoși toți cei implicați în accident! Mașinile se repară, sănătatea contează! Zâmbește în orice situație și fii recunoscător. Tot răul spre bine”, a transmis Bibi pe Instastory.

Citeşte şi: Autocar cu 42 de pasageri, implicat într-un accident la Pufești. A fost activat PLAN ROȘU de intervenție