Accident cumplit pe DN1. O femeie a murit pe loc, iar un bărbat a suferit răni grave

Un accident cumplit a avut loc vineri seară, pe DN1, în judeţul Cluj. O femeie a murit pe loc, iar un bărbat a suferit rănit grave. Din cauza accidentului, circulaţia în zonă a fost blocată.

02 iul. 2021, 21:29
Accident cumplit pe DN1. O femeie a murit pe loc, iar un bărbat a suferit răni grave
Accident cumplit pe DN1. O femeie a murit pe loc, iar un bărbat a suferit răni grave

Accident cumplit pe DN1, în judeţul Cluj. O femeie a murit, iar un bărbat a fost rănit grav, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un TIR. Tragedia s-a petrecut în apropierea localităţii Păniceni.

Accident cumplit pe DN1

Autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 69 de ani care se deplasa în direcția Huedin a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule care circula pe sensul opus de mers, condus de un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Câmpia Turzii.

Citeşte şi Accident cu trotineta electrică în Bucureşti surprins de camerele de supraveghere VIDEO

O autospecială şi un echipaj SMURD care se aflau în apropiere au intervenit de urgenţă la faţa locului.

„O autospecială şi un echipaj SMURD se aflau în apropierea localităţii Păniceni, pentru a gestiona urmările unui accident produs anterior acestui eveniment. Cel de-al doilea eveniment rutier s-a soldat cu rănirea şi încarcerarea a două persoane în autoturismul care a intrat în coliziune cu un autocamion. Pompierii au acţionat imediat pentru a stinge flăcările care au izbucnit din compartimentul motor al autoturismului şi pentru descarcerarea femeii şi bărbatului care se aflau în stare gravă şi au solicitat sprijinul unui echipaj medical la faţa locului. Prima a fost scoasă femeia, în vârstă de circa 60 de ani, a cărei stare s-a agravat şi mai mult, intrând în stop cardio-respirator. Pompierii au început manevrele de resuscitare până la sosirea echipajelor de terapie intensivă, după care a fost continuată resuscitarea avansată. Din păcate, toate aceste eforturi nu au readus semnalele vitale persoanei resuscitate-

Apoi au fost utilizate utilajele hidraulice pentru a descarcera bărbatul din autoturism, care prezenta traumatisme grave şi avea pierderi ale stării de conştienţă. Acesta a fost preluat de către salvatori pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă şi a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate”, se arată în informarea ISU.

Citeşte şi George Mihăiţă a provocat un accident în Capitală. Actorul avea o alcoolemie mare. VIDEO

Șoferul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.