Accident cumplit pe DN1! Un șofer de 20 de ani a spulberat o familie care traversa strada. Un bărbat și fiica de 11 ani au murit, soţia este în stare gravă

Accident cumplit, luni seara, în DN1, în zona Movila Vulpii, județul Prahova, pe sensul Braşov către Ploieşti.

16 aug. 2022, 00:01
Accident cumplit pe DN1! Un șofer de 20 de ani a spulberat o familie care traversa strada. Un bărbat și fiica de 11 ani au murit, soţia este în stare gravă

UPDATE: Fiica de 11 ani a murit la spital, anunţă presa locală.

Știre inițială

Accidentul a fost provocat de un tânăr de 20 de ani. În urma impactului puternic, un bărbat a murit, soția lui e inconștientă, în stare gravă, iar fiica e în stop cardio-respirator.

Mai multe echipaje ale ISU şi IPJ Prahova au intervenit imediat la fața locului.

Deplasați la fața locului, polițiștii rutieri au constatat faptul cele sesizate se confirmă, iar din primele verificări a reieșit faptul că un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 20 de ani în timp ce se deplasa pe DN1 ar fi surprins și accidentat 3 pietoni care se aflau în traversarea părții carosabile.

Martorii au spus că familia coborâse din mașină să cumpere pâine și a traversat strada printr-un loc nepermis. Chiar în acel moment, tânărul de 20 de ani a trecut pe acolo și nu a mai putut face nimic pentru a-i evita.

”Din primele verificări a reieşit faptul că un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 20 de ani, în timp ce se deplasa pe DN1, ar fi surprins şi accidentat 3 pietoni care se aflau în traversarea părţii carosabile. Un bărbat de 44 de ani a fost declarat decedat. Ceilalţi pietoni: femeie de 38 de ani şi o minora de 11 ani sunt asistate medical la faţa locului”, au precizat poliţiştii.

Traficul în zona accidentului este blocat.

Citește și Accident cu muncitori români în Germania. Zece persoane sunt rănite

Citește și Șir interminabil de accidente în Bulgaria. 12 răniți după ce un autocar a fost implicat într-un accident