Accident cumplit pe DN22A. O femeie în vârstă de 53 de ani a murit şi o altă persoană a fost rănită

Accident grav pe DN22A. O femeie în vârstă de 53 de ani a murit şi o altă persoană a fost rănită. Vinovată pentru accident este chiar femeia care a decedat.

14 oct. 2022, 20:50
Accident cumplit pe DN22A. O femeie în vârstă de 53 de ani a murit şi o altă persoană a fost rănită

Un nou accident grav a avut loc pe șoselele din România. O femeie și-a pierdut viața iar o alta a fost rănită  într-un accident rutier care a avut loc vineri, pe drumul național DN 22A, pe raza comunei Topolog.

Citește și Accidente cumplite la început de weekend. Trei morţi în primele ore ale dimineţii de vineri VIDEO

În urma cercetărilor preliminare rezultă că femeia în vârstă de 53 de ani este vinovată de teribilul accident. Femeia se venea din direcția localităţii Topolog și se îndrepta către localitatea Hârşova.  Se pare că o manevră nereușită a făcut ca șoferița să piardă controlul volanului, astfel  autoturismul a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe marginea drumului.

„În urma accidentului, a rezultat decesul conducătorului auto şi vătămarea corporală a unui pasager din autoturism. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal, în continuare efectuând cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor şi circumstanţelor producerii accidentului”, a precizat IPJ ”Delta”, potrivit Agerpres.

La fața locului, în sprijinul celor două victime victimelor a intervenit un echipaj din cadrul Staţiei de Pompieri Babadag cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare.

Citește și EXCLUSIV – Detalii şocante din accidentul care a dus la moartea unei familii din Neamţ. Sora şoferului: „Băiatul de 14 ani a supravieţuit pentru că a sărit din maşină”