Accident grav între un microbuz şi un autoturism. A fost activat PLANUL ROŞU

Un accident grav a avut loc, marţi dimineaţă, între un microbuz şi un autoturism, în judeţul Arad. Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie. La fața locului s-au deplasat echipajele de prim ajutor din cadrul ISU Arad.

12 oct. 2021, 08:27

Accident grav între un microbuz şi un autoturism. Potrivit autorităţilor, 23 de persoane au fost implicate în accidentul din Arad, de marţi dimineaţă. Se pare că acestea plecau la muncă în străinătate.

Accident grav între un microbuz şi un autoturism

Citeşte şi Tragedie în lumea afacerilor. Milionarul a făcut accident vascular şi nu a mai putut fi salvat

Accidentul s-a petrecut pe strada Bogdan Voievod, în cartierul Gai, între un microbuz și un autoturism. Din fericire, în urma impactului şi au rezultat victime încarcerate. Autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie.

La fața locului s-au deplasat echipajele de prim ajutor din cadrul ISU Arad.

„La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite 23 de persoane: 20 de pasageri, plus șoferul microbuzului și două persoane în autoturism. La spital vor fi transportate șapte victime, în stare bună, cooperante, conștiente. Celelalte persoane refuză transportul la unitatea spitalicească”, au transmis reprezentanţii ISU, potrivit specialarad.ro. 

Autorităţile fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate cum s-a petrecut accidentul în care au fost implicate un microbuz plin cu persoane şi un autoturism. Poliţiştii vor deschide dosar penal în acest caz.

Citeşte şi Accident teribil, omul de afaceri a murit pe loc, soţia este la spital în stare gravă

Accident teribil în Suceava. Un TIR și un microbuz s-au ciocnit frontal: un mort și mai mulți răniți

Un accident teribil s-a petrecut  în Suceava. Potrivit ISU Suceava, două persoane au rămas încarcerate în urma impactului dintre un TIR și un microbuz pe raza localității Valea Putnei.

La fața locului au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Câmpulung Moldovenesc cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, dar și un echipaj al SAJ Suceava. Una dintre victimele încarcerate, o femeie, a fost declarată decedată de echipajele medicale.

Cea de-a doua victimă a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la spital.

De altfel, tot în județul Suceava, poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin 112, despre faptul că un autovehicul de tonaj circulă haotic dinspre Câmpulung Moldovenesc spre Vatra Dornei. Echipa operativă deplasată a depistat și oprit în trafic, pe strada Mihai Eminescu din municipiul Vatra Dornei, autoutilitara marca MAN ce tracta semiremorca, ansamblu care prezenta avarii pe partea lateral dreapta.