Tragedie în lumea afacerilor. Milionarul a făcut accident vascular şi nu a mai putut fi salvat

În vârstă de 50 de ani, Ionel Blidar deținea firma de tranzacții imobiliare Real Investments, cu sediul în Arad.

12 oct. 2021, 08:21
Tragedie în lumea afacerilor. Milionarul a făcut accident vascular şi nu a mai putut fi salvat

Ionel Blidar, patron al Real Investments și soț al Erikăi Vanda, managerul „British Language Centre” al UVVG Arad, a încetat din viață. Omul de afaceri arădean a murit în această dimineață în urma unui accident vascular cerebral.

În vârstă de 50 de ani, Ionel Blidar deținea firma de tranzacții imobiliare Real Investments, cu sediul în Piața Avram Iancu.

Un bărbat infectat cu Sars-Cov-2 a murit acasă după ce a așteptat două ore pe holurile spitalului: „Dacă îl vedeau medicii, ar fi avut șanse să scape”

„Îți multumesc că ai fost cel mai bun frate din lume… nu te voi uita niciodată… ești și vei ramâne în inima mea toată viața!  Te iubesc acolo unde esti !”, a fost mesajul transmis de sora sa, Ardenița Medințu, pe Facebook.
Înmormântarea omului de afaceri va avea loc joi la cimitirul „Pomenirea” iar priveghiul se va desfășura la Casa Funerară Kuki de pe Strada Cocorilor.

Şoc în lumea afacerilor din România. Patronul a murit la 1.00 noaptea, era internat cu Covid la Colentina

Viața i-a oferit lui Ionel Blidar multe șocuri. În urmă cu mulți ani , Ionel Blidar a fost implicat într-un teribil accident de circulație. Pentru că era nevoie urgentă să ajungă la spital, iar ambulanțele nu erau ajunse, Ionel a fost transportat, în stare stabilă, de o altă mașină. Numai că s-a întâmplat o tragedie: mașina care îl transporta pe Ionel la spital, în urma accidentului, a fost implicată, la rândul ei, într-un accident de circulație, mult mai grav decât primul. Ionel Blidar s-a zbătut atunci între viață și moarte, șansele de supraviețuire fiind minime. După o lungă perioadă, a învins moartea și a revenit în lumea afacerilor.