Accident cumplit, tată şi fiică morţi în drum spre aeroport. Poliţiştii au avut un şoc la descarcerare

Un grav accident rutier a avut loc, miercuri, 5 ianuarie 2022, pe şoseaua de centură a municipiului Buzău, eveniment în care au fost implicate patru maşini.

06 ian. 2022, 14:05

Accident teribil. Un bărbat din Focşani a murit alături de fiica sa într-un cumplit accident. Fata venise în România de Sărbători, iar tatăl o ducea la aeroport.

Mihail Costachi, de 61 de ani, şi fiica lui Andreea, de 33 de ani, au murit miercuri după-amiază, la spitalul din Buzău, în urma unui accident rutier. Maşina în care se aflau a fost lovită pe şoseaua de centură a municipiului Buzău, scrie Realitatea de Buzău.

Mihail Costachi era cunoscut în Focşani ca unul dintre cei mai experimentaţi maseuri şi în momentul tragediei îşi conducea fiica la aeroport, cu destinaţia Anglia. Ei petrecuseră împreună Sărbătorile.

Accident înfiorător produs în tunel. Şapte morţi, după ce remorca unui camion s-a desprins şi a izbit violent 15 maşini
„Mare tragedie în Focşani: Mihail Costachi, un om deosebit şi un maseur extraordinar, care aducea alinare multor oameni suferinzi, s-a stins din viaţă în spitalul din Buzău, în urma unui accident de circulaţie care a avut loc pe centura aceluiaşi municipiu! Din păcate, în accident, a decedat şi una dintre fiicele sale, Andreea, care se afla în autoturism! Mihail Costachi era un om sufletist şi minunat, cu un mare caracter şi cu un respect deosebit pentru oameni! Drum lin printre îngeri, domnule Mihail! Probabil Dumnezeu avea nevoie de un om care ştie să aline suferinţele oamenilor”, a scris primarul Cristi Misăilă pe pagina de socializare.

Accident cumplit în Bacău. Două persoane au murit pe loc, iar alte două au fost rănite după ce o maşină a intrat într-un cap de pod

Accident teribil şi la Galaţi

Un autoturism condus de o tânără de 21 de ani din judeţul Galaţi a ars, joi, în totalitate, pe DN 26, după ce a lovit un copac, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

„O şoferiţă în vârstă de 21 de ani a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea. Aceasta a lovit un copac şi a fost proiectată înapoi pe carosabil, iar autoturismul s-a autoaprins. Şoferiţa a fost extrasă din autoturism în stare de inconştienţă şi au început manevrele de resuscitare până la sosirea echipajelor de pompieri şi SMURD. Conducătoarea auto a fost resuscitată, stabilizată şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe Galaţi. Maşina a ars în proporţie de 100%”, au precizat reprezentanţii ISU Galaţi.

Neamţ: Doi răniţi într-un accident pe DN 15D; şoferul era beat şi avea permisul anulat

Doi tineri au fost răniţi după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat pe drumul naţional DN 15D, în afara localităţii Turtureşti din judeţul Neamţ, în noaptea de miercuri spre joi.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Georgiana Puşcaşu, a declarat, pentru AGERPRES, că la volanul autoturismului se afla un tânăr de 22 ani care era sub influenţa băuturilor alcoolice şi avea permisul de conducere anulat.

Proprietarul autoturismului, un tânăr de 21 ani, era pasager în maşină. „Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din Bârgăuani, conducea un autoturism pe drumul naţional DN 15D, în afara localităţii Turtureşti, pe un sector de drum în curbă, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, moment în care a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto şi a unui tânăr, de 21 de ani, din Bârgăuani, pasager în autoturism. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat. Verificările efectuate de poliţişti au relevat faptul că tânărul în cauză are anulat permisul de conducere. De asemenea, s-a constatat faptul că tânărul de 21 de ani i-ar fi încredinţat autoturismul acestuia pentru a-l conduce”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Poliţiştii continuă cercetările pentruvătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi încredinţarea unui vehicul pentru conducere pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere.