Accident CUTREMURĂTOR: Doi bebeluşi în cărucioare, SPULBERAŢI de o maşină pe trotuar

Camerele de supraveghere din Leicester au surprins un accident în urma căruia doi copii cu vârste de unul şi doi ani şi-au pierdut viaţa. Ei au fost loviţi în plin, chiar pe trotuar, unde aşteptau împreună cu taţii lor să traverseze o intersecţie dificilă.

RomaniaTV.net
08 aug. 2012, 09:59

Scene incredibile într-o intersecţie aglomerată din Leicester. Doi copii aflaţi în cărucioare au murit după ce au fost spulberaţi de o maşină, chiar pe trotuar. Micuţii Oliwier Baczyk (1 an) şi Zofia Tabaka (2 ani) erau la plimbare cu taţii lor. Toţi şteptau la semafor pentru a traversa, dar ceasul rău a făcut ca prin dreptul lor să treacă un autoturism care i-a izbit în plin, după ce lovise, se pare, o altă maşină.

Băieţelul de un an a murit pe loc, iar fetiţa, Zofia, a murit mai târziu la spital. În schimb, taţii celor doi nu au suferit decât răni minore.

La locul accidentului au fost arestaţi un bărbat de 61 de ani şi o femeie de 40, dar ulterior au fost eliberaţi pe cauţiune, urmând să fie cercetaţi în libertate. Anchetatorii studiază imaginile surprinse de camera de supraveghere pentru a stabili exact condiţiile în care s-a produs accidentul.

Un om de afaceri care are sediul în zonă şi ale cărui camere de supraveghere au surprins accidentul, a povestit că în timp ce cei doi bărbaţi aşteptau cu cărucioarele la semafor, autoturismul marca BMW a lovit un Mini Cooper, iar apoi a ieşit de pe carosabil, urcând pe bordură şi lovind în plin cărucioarele.

La scenele cutremurătoare care au urmat au asistat mai multe persoane, între care şi un constructor care lucra în apropiere de locul accidentului. „Am auzit urletul unui bărbat şi am fugit într-acolo. Primul lucru pe care l-am văzut a fost un băieţel întins pe şosea. Am strigat să fie chemată o ambulanţă. Băieţelul era ca o păpuşă de cârpă, nu se mişca deloc, avea o lovitură urâtă la cap şi sângera abundent. Alţii au fugit la fetiţa accidentată, iar eu am rămas lângă băieţel şi l-am ţinut de mânuţă până au venit paramedicii. Încă respira când am ajuns la el, iar era întins pe jos, în stare de şoc”, a povestit bărbatul.