Accident deosebit de grav în Dolj. Doi tineri de 18 ani şi-au pierdut viaţa

Doi tineri, ambii de 18 ani, şi-au pierdut viaţa, în această dimineaţă, în urma unui accident rutier petrecut pe DN 6B, în afara localităţii doljene Dudoviceşti.

01 iul. 2022, 10:22
Accident deosebit de grav în Dolj. Doi tineri de 18 ani şi-au pierdut viaţa

Vineri dimineață, ora 4.40 polițiștii Serviciului Rutier Dolj au fost sesizați că, pe DN 6 B, în afara localității Dudovicești, a avut loc un accident rutier. La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că, un tânăr de 18 ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6 B, în afara localității Dudovicești, din direcția Craiova către Melinești, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

În urma evenimentului rutier, conducătorul auto și o tânără de 18 ani, din comuna Almăj, pasager în autoturism au decedat.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Citeşte şi Accident extrem de grav. Un microbuz şi două maşini s-au ciocnit şi au luat foc VIDEO + GALERIE FOTO

De asemenea,, un grav accident rutier a avut loc în noaptea de joi spre vineri în localitatea Hârșova, județul Constanța. Potrivit ISU Dobrogea un autoturism a lovit un gard și un copac după care a fost cuprins de flăcări.  O persoană a rămas blocată în mașină și nu a mai putut fi salvată. La fața locului au intervenit pompierii de la Stația Hârșova cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD B2.

Accidentul  aavut loc pe strada Vadului din Hârșova. După ce au stins flăcările, militarii au găsit în autoturism o victimă carbonizată. Aceasta a fost identificată ca fiind un tânăr de 27 de ani.

Citeşte şi Accident grav în Ialomiţa. Un BMW a fost lovit de tren. Două persoane sunt în stare gravă. Update: Plan roşu de intervenţie şi la Arad