Accident devastator în Gorj: Trei persoane rănite grav, traficul a fost blocat

Un accident devastator s-a petrecut în localiltatea Crușeț din județul Gorj. Două autoutilitare s-au lovit frontal, iar trei persoane au ajuns la spital.

09 mai 2023, 18:02
Accident devastator în Gorj: Trei persoane rănite grav, traficul a fost blocat

Trei persoane au fost rănite într-un accident crunt care s-a petrecut în județul Gorj. Mașinile în care se aflau s-au lovit frontal în localitatea Crușeț, iar după impact angajații de la ISU au fost nevoiți să scoată o victimă prin descarcerare.

Citește și Accident grav în Italia. Un autocar s-a prăbușit într-o prăpastie, după care a intrat într-o casă. Șoferul a murit pe loc

Cei răniți în accident sunt trei bărbați cu vârste de 20, 53, respectiv 59 de ani. Din fericire, toți sunt conștienți și cooperanți și vor fi duși la spital.

Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, potrivit Centrului InfoTrafic al Inspectoratului General al Poliţei Române.

”La fața locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru descarcerare și 2 ambulanțe SMURD din cadrul ISU Gorj, precum și 3 ambulanțe din cadrul SAJ Gorj, echipajele de intervenție constatând că în irma impactului 3 persoane au suferit leziuni, una dintre acestea fiind încarcerată. S-a intervenit pentru extragerea persoanei din autovehicul, concomitent cu acordarea primului ajutor calificat celorlalte 2. Este vorba despre 3 bărbați cu vârste de 20, 59 și 53 de ani. Toți sunt conștienți și cooperanți. Urmează să fie transportați la spital”, transmite ISU Gorj.

Citește și Accident grav în Ialomița, la Sinești. SMURD a intervenit cu elicopterul pentru a salva victimele

Accident grav pe „drumul morţii”. Un şofer a decedat strivit între fiarele contorsionate ale unei dube după ce s-a lovit de un TIR

Un șofer vrâncean în vârstă de 55 de ani și-a găsit sfârșitul între fiarele contorsionate ale dubei pe care o conducea, după ce a pătruns pe contrasens și s-a izbit violent de un TIR. Accidentul s-a produs noaptea trecută pe DN2 E85, la ieșire din localitatea Cioranca spre Buzău.

Polițiștii au stabilit că în timp ce conducea autoutilitara dinspre Bucureşti către Buzău, un şofer în vârstă de 55 de ani, din Vrancea, a intrat în coliziune cu un autocamion condus pe sensul opus de mers, de către un cetăţean turc, în vârstă de 62 de ani.

În urma impactului, şoferul de 55 de ani a murit. Cetățeanul turc aflat la volanul TIR-ului a fost rănit, fiind preluat de o ambulanţă şi transportat la spital.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.