Accident grav în Italia. Un autocar s-a prăbușit într-o prăpastie, după care a intrat într-o casă. Șoferul a murit pe loc

Un accident grav a avut loc, în dimineața zilei de ieri, în Italia. Un șofer de autocar a plonjat într-o prăpastie și s-a oprit într-o casă.

09 mai 2023, 08:35
Accident grav în Italia. Un autocar s-a prăbușit într-o prăpastie, după care a intrat într-o casă. Șoferul a murit pe loc
Un autocar a plonjat 20 de metri într-o prăpastie

Accident tragic, ieri, în Italia, la Ravello. Un șofer de doar 29 de ani care conducea un autocar s-a prăbușit într-o prăpastie, orpindu-se mai apoi într-o casă. Bărbatul se numea Nicola Fusco și era fiul proprietarului comapaniei de transport turisitc, potrivit stiridiaspora.ro.

Citește și: Drama cumplită a unei românce care a rămas paralizată după o operație în Italia. ”Viața mea a devenit un iad”

Autocar prăbușit într-o prăpastie

Autocarul a trecut priun zidul perimetral al drumului și a căzut 20 de metri îm aer, izbindus-se puternic de o casă. Șoferul ar fi pierdut controlul autovehiculului într-o curbă.

La fața locului s-au deplasat serviciile de urgență 118, împreună cu poliția, care au depus toate eforturile pentru a ajunge la autocar, lucru deloc ușor, având în vedere poziția în care se afla acesta.

Citește și: Durere fără margini după ce doi tineri soți români au murit într-un cumplit accident în Italia. O fetiță a rămas orfană. „Drum lin spre îngeri”

Teama autorităților a fost legată de faptul că în interirorul autocarului ar putea mai mulți pasageri, dar s-a constatat că la bord se afla doar șoferul, care a murit. Trupul neînsuflețit a fost găsit într-un pârâu, la o mică distanță de autocar.

Traficul în zona Ravello-Amalfi a fost întrerupt o perioadă.

„Exprim toate condoleanțele orașului Ravello față de familia Fusco, un nume cunoscut și apreciat de operatorii din sectorul transportului turistic, care și-au oferit întotdeauna serviciile cu profesionalism și disponibilitate” a transmis edilul orașului Ravello.