Accident grav în Ialomița, la Sinești. SMURD a intervenit cu elicopterul pentru a salva victimele

În aceasta seară a avut loc un accident grav în județul Ialomița. În urma acestuia au rezultate mai multe victime. Echipajul SMURD a fost nevoit să intervină de urgență cu elicopterul pentr a salva persoanele implicate.

08 mai 2023, 21:53
Accident grav în Ialomița, la Sinești. SMURD a intervenit cu elicopterul pentru a salva victimele

Trei persoane au fost grav rănite întru accident rutier. Una dintre victime se afla în stare de inconștiență. Acest accident s-a produs luni seară, în localitatea Sinești, județul Ialomița. Echipajul SMURD a fost nevoit să se deplaseze la fața locului cu ajutorul unui elicopter și să intervină de urgență,  informează ISU Ialomiţa.

Citește și: Accident în timpul examenului de obținere a permisului auto. O tânără de 19 ani a lovit un bărbat

„Detaşamentul de pompieri Urziceni intervine la un accident rutier produs pe raza localităţii Sineşti, în care sunt implicate două autoturisme. La locul solicitării au fost alocate o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. În sprijinul acestora acţionează şi două echipaje ale SAJ Ialomiţa ( tip B). La intervenţie se deplasează şi elicopterul SMURD Bucureşti”, arată un comunicat al ISU Ialomiţa.

ISU mai precizează că, în urma impactului au rezultat trei victime, o persoană în stare de inconştienţă, iar celelalte două conştiente şi cooperante, misiunea fiind în dinamică.

Aceasta nu este singura tragedie care a avut loc pe șoselele din România. Un autocar cu 32 de pasageri s-a răsturnat pe DN2 E85. Ultimul bilanţ transmis de autorităţi arată că 20 de persoane necesită îngrijiri medicale. Acestea se adaugă celor două victime deja preluate de către ambulanţa de la Suceava.

„Trafic blocat pe DN2(E85), la ieşire din municipiul Râmnicu Sărat către Focşani, din cauza unui accident rutier. Din primele date, un autovehicul este răsturnat în afara părţii carosabile, 10 persoane ar necesita îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Buzău.

Șoferul autocarului se află în stare gravă. Două persoane au fost preluat de o salvare de la SAJ Suceava, care era în tranzit și a oprit la locul accidentului.

„În acest moment se acordă asistență medicală de urgență pentru 20 de persoane, toate conștiente. De la nivelul județului Buzău, la locul accidentului acționează 2 autospeciale de stingere, 2 echipaje de descarcerare, 5 ambulanțe SMURD, 1 autospecială pentru transport victime multiple și 11 ambulanțe SAJ Totodată, în sprijin intervin 1 autospecială pentru transport victime multiple și 3 ambulanțe SMURD de la nivelul ISU Vrancea. Misiunea este în dinamică”, potrivit ISU Buzău.

Citește și: Accident mortal pe DN1. Un bărbat de 68 de ani a decedat după ce un şofer de pe contrasens l-a izbit violent