Accident înfiorător în apropiere de Capitală. Un poliţist local a intrat cu autospeciala într-un stâlp

Scene de coşmar, vineri seara, în urma unui accident produs pe DN3, pe sensul București-Pantelimon. Un poliţist local a fost rănit, după ce a intrat cu maşina de serviciu într-un stâlp de pe marginea drumului. La faţa locului au intervenit mai multe echipaje de descarcerare pentru a-l salva pe bărbat. Traficul în zonă este oprit. 

RomaniaTV.net
04 sept. 2020, 17:43
Accident înfiorător în apropiere de Capitală. Un poliţist local a intrat cu autospeciala într-un stâlp

Agentul, care lucrează la Poliţia Locală Brăneşti, a pierdut controlul asupra maşinii din motive încă necunoscute, pe DN3 București – Călărași, kilometrul 8, la ieșirea din Pantelimon către Brănești, județul Ilfov. Autoturismul s-a ciocnit violent de un stâlp de iluminat stradal, de pe marginea drumului. În urma impactului violent, stâlpul a căzut pe maşină, iar poliţistul a rămas încarcerat, transmite România TV.

La faţa locului a ajuns mai multe echipaje de pompieri şi un echipaj de descarcerare. Medicii SMURD au reuşit cu greu să-l descarcereze. Salvatorii l-au găsit pe şofer inconştient, însă au reuşit să-l stabilizeze.

Bărbatul a fost transportat la spital, iar, din primele informaţii, ar avea mai multe coaste rupte.

Poliţia Rutieră a demarat o anchetă pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs accidentul.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a anunţat că traficul este întrerupt pe ambele sensuri ale drumului din cauza accidentului.

Orban: Elevii ar putea merge la şcoală începând cu 1 octombrie, iar în perioada 14-30 septembrie să urmeze cursuri online