Accident dramatic pe autostrada A1 București-Pitești. Cinci mașini implicate, sunt șapte victime. O persoană preluată cu elicopterul SMURD

Un accident deosebit de grav a avut loc, joi, pe Autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, sensul de mers către Bucureşti.

18 aug. 2022, 20:24

Cinci mașini au fost implicate în accident. Bilanţul victimelor până acest moment este de 7 persoane.

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, şase persoane au fost transportate la spital. O victimă, conștientă, a fost descarcerată și preluata de elicopterul SMURD.

Salvatorii au acționat la fața locului cu o autospecială de stingere cu apa și spumă, o autospecială de descarcerare, şase echipaje SMURD, dar și cu un elicopter SMURD.

Una dintre victime a fost descarcerată și preluată de elicopterul SMURD. Din fericire, în urma accidentului nu au fost raportate pierderi de vieţi omeneşti.

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 13, pe sensul către Bucureşti, în zona localităţii Ciorogârla, judeţul Ilfov, s-a produs o coliziune în care au fost implicate trei autoturisme, o autoutilitară de transport marfă şi un microbuz”, a transmis Centrul Infotrafic.

Traficul rutier a fost oprit în totalitate pe sensul către Capitală pentru a permite intervenţia echipajelor MAI.

Citește și Accident ca-n filme la Galaţi. O maşină a zburat peste un scuar după ce a lovit o bordură

Citește și Povestea dramatică a celor trei surori moarte în accidentul cumplit din Buzău. Daniela, Speranţa şi Magdalena aveau o relaţie specială