Accident extrem de grav pe DE85. Viceprimar din Vrancea, rănit. Un consilier local şi nepotul său au murit

Încă un cumplit accident produs pe drumul european 85, cunoscut fiind ca drumul morţii. Un politician din Vrancea şi nepotul său au decedat şi alţi doi oameni sunt în stare gravă după ce un autocar a pătruns pe contrasens la intrarea într-o parcare, şi a lovit un autoturism.

12 iul. 2015, 15:24

Două persoane au murit, iar alte două au fost rănite în urma unui accident produs duminică după-amiază pe DN2 E85, lângă Râmnicu Sărat, după ce un autocar plin cu oameni s-a ciocnit cu un autoturism Logan. Au murit şoferul autoturismului, consilier local în comuna Bordeşti, şi un tânăr de 14 ani, din Brăila. Unul dintre răniţi este viceprimarul comunei vrâncene Bordeşti.

Tragedia a avut loc, duminică după-amiază, la intrarea în Râmnicu Sărat. Din primele informaţii se pare că un autocar cu pasageri care venea dinspre Moldova şi se îndrepta spre Bucureşti a intrat pe contrasens şi a produs nenorocirea.

Citeşte şi: Doi tineri au murit carbonizaţi într-un grav accident de circulaţie. Şoferii din trafic au asistat îngroziţi

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Buzău, Amalia Călugăru, a declarat că accidentul a avut loc după ce şoferul autocarului a vrut să intre în parcarea unui han, unde fac, de obicei, popas autovehiculele de călători care vin dinspre Moldova spre Muntenia. În momentul în care a încercat să intre în parcarea localului, şoferul autocarului nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism Logan care circula dinspre Buzău spre Focşani.

Din păcate, în urma impactului, un adolescent a murit pe loc, iar o a doua persoană, şoferul autoturismului, a decedat la scurt timp. Alte două persoane au fost rănite şi duse de urgenţă la spital. O persoană este în stare critică, medicii fiind rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire.

Citeşte şi: Accident tragic la un Festival al Baloanelor: un mort şi şase răniţi