Vîntu face apologia comunismului: „Românii o duc de 50 de ori mai rău ca pe vremea lui Ceauşescu!”. Avertisment teribil: „România falimentează în mod intenţionat!” VIDEO

Sorin Ovidiu Vîntu susţine că românii o duc mult mai rău ca pe vremea lui Nicolae Ceauşescu şi este de părere că ţara are nevoie de un conducător unic, care să deţină toată puterea.

28 iun. 2022, 12:18
Vîntu face apologia comunismului: „Românii o duc de 50 de ori mai rău ca pe vremea lui Ceauşescu!”. Avertisment teribil: „România falimentează în mod intenţionat!” VIDEO
Vîntu face apologia comunismului: "Românii o duc de 50 de ori mai rău ca pe vremea lui Ceauşescu!"

Sorin Ovidiu Vîntu face apologia comunismului: „Românii o duc de 50 de ori mai rău ca pe vremea lui Ceauşescu!”. Omul de afaceri susţine că actuala clasă politică a României este depăşită total. „Încă din momentul în care am intrat în mediul online şi am început să mă adresez, am spus că România are nevoie de un conducător unic, că această clasă politică nu este capabilă să gestioneze nimic! Această clasă politică te-a adus la: frig în apartamente iarna, imposibilitatea de a-ţi cumpra mâncare, abuzuri peste abuzuri la adresa ta. Nimic aproape nu este schimbat faţă de anii comunismului! Doar că atunci era un conducător unic, Nicolae Ceauşescu, om despre care mi-am schimbat total perspectiva. A făcut din România un stat puternic industrializat, în românia se putea produce aproape orice, fiecare avea servici, fiecare avea o casă, era un sistem de rate pus pe picioare, bani cu care puteai lua mobilier, aragaz, maşină de spălat… Faţă de perioada comunistă, poprul român trăieşte de 50 de ori mai rău!”, a spus SOV într-un live postat pe pagina sa de Facebook.

Sorin Ovidiu Vîntu face anunţul care îi înfioară pe români: „Trupe româneşti vor fi obligate să meargă în Ucraina, pentru că ăsta este trendul”

„A te duce azi la vot e o copilărie, pierzi timpul!”

„Şi libertatea cuvântului, atât de mult clamată, s-a dus dracului! Nivelul acestei clase politice este de 50 de bani! Pe lângă aceştia, Ceauşescu era mână-spartă, el dădea 100 de lei! Şi n-ai pe cine să votezi! Indiferent pentru cine bagi votul în urnă, cineva va fi acolo şi va fura votul, vezi cazul lui Clotilde Armand… Cum spunea Stalin, nu contează cine votează, contează cine numără! A te duce azi la vot e o copilărie, pierzi timpul! A, socializezi, dar atât! Dar să presupunem că votul tău contează, n-ai pe cine să alegi! Toată clasa politică românească trebuie înlocuită de un singur conducător. România trebuie să aibă un cap luminat, care să poată duce un proiect de la cap la coadă!”, a mai adăugat Vîntu.

Sorin Ovidiu Vîntu cere măsuri radicale: „Un milion de bugetari daţi afară!”. Altfel, vine apocalipsa: „Populaţia va sărăci crunt! Astăzi este încă boierie!” VIDEO

SOV vine şi cu o soluţie: „Ce poate face România astăzi, în crizele astea multiple, este o reformă majoră în agricultura şi industria românească. Trebuie industrializată agricultura românească, refăcut sistemul de irigaţii, sistemul de achiziţii, hambare, silozuri, trebuei să devenim alimenatra Asiei, a Chinei, a Indiei… Singurul lucru bun pe care l-a făcut Ponta când era la guvernare a fost încercarea de apropiere de Rusia şi de China. I-au rupt gâtul! În România conduce doar cel care ştie să fie slugă totală, gen Băsescu, la americani şi occidentali… În Occident, singura minte luminată este a lui Macron, care a înţeles că orice se întâmplă, Europa va fi nevoită să convieţuiască cu Rusia. Iluzia pe care le-o vând americanii occidentalilor, europenilor, că vor zdrobi Rusia şi vor avea acces la resursele ei este o iluzie! America este pe punctul de a se dezintegra, spre marea mea bucurie! Un rău mai mare ca America la nivel mondial n-ai să găseşti!”.

„Riscul fragmentării României este mai real ca niciodată!”

„Schimbă-ţi sistemul politic actual, alege un conducător şi dă-i puterea! Va fi din ce în ce mai rău, riscul fragmentării României este mai real ca niciodată, pentru că România falimentează în mod intenţionat, iar tu nu faci nimic! Ok, o gagică, o ţigară, un şpriţ, un drog… dar ai să îmbătrâneşti, iar în 4 ani, 5 ani, 10 ani o să înţelegi că eşti un ratat! Şi din vina ta, pentru că stai ca boul pe coadă!”, este sfatul dat la final de Sorin Ovidiu Vîntu.