Familie masacrată într-un accident provocat de un sofer sinucigaş. Tragedia zilei

Imagini cutremurătoare în urma unui accident produs marţi dimineaţă pe Centura de Nord a Craiovei. Trei persoane, printre acestea şi o fetiţă de şase ani, au murit, după ce două maşini s-au ciocnit frontal. De asemenea, o femeie de 34 de ani a fost transportată de urgenţă la spital.

RomaniaTV.net
28 iul. 2020, 05:46

UPDATE: Accidentul produs în apropiere de Craiova, în care a murit o fetiţă de şase ani şi tatăl ei, iar mama copilei a fost grav rănită, a fost provocat intenţionat de un tânăr de 25 de ani care a vrut să-şi pună capăt zilelor.

Poliţiştii au precizat iniţial că Leontin Marian Popa, şoferul de 25 de ani care a lovit frontal maşina în care se afla o familie întreagă, a făcut accidentul din cauza unei manevre greşite. Cercetările anchetatorilor au scos la iveală faptul că bărbatul a intrat intenţionat cu maşina pe contrasens pentru că voia să se sinucidă. La faţa locului, poliţiştii au descoperit un bilet de adio în care tânărul spunea că nu mai vrea să trăiască. Din spusele apropiaţilor, tânărul de 25 de ani se certase cu iubita şi, în ultima perioadă, spunea tot mai des că vrea să-şi pună capăt zilelor.

„Din cercetările ulterioare, cu privire la accidentul din această dimineaţă, poliţiştii au obţinut date din care rezultă că tânărul de 25 de ani ar fi pătruns pe contrasens cu intenţia de a se sinucide. Astfel, având în vedere probele administrate, dosarul penal urmează să fie înaintat către Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj, cercetările urmând să fie continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, conform Adevărul.

Originar din localitatea Gherceşti, Leontin Marian Popa, fără ocupaţie, a murit şi el în urma accidentului, la fel ca şi tatăl şi fetiţa lui de şase ani. Mama copilei este singura care a supravieţuit accidentului. Femeia se află, în prezent, în stare stabilă, la Terapie Intensivă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova.

Ştirea iniţială

Accidentul a avut loc pe DN 65F (Centura Craiovei), după ce un tânăr de 25 de ani ar fi pătruns pe contrasens. Maşina s-a ciocnit frontal cu un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 41 de ani din Motru, au precizat reprezentanții IPJ Dolj, citaţi de Gazeta de Sud.

Cei doi şoferi şi o fetiţă de şase ani au murit pe loc în urma impactului puternic. O femeie de 34 de ani a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.+

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă şi fac în continuare cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Şcoala în vreme de coronavirus. Masca NU va fi obligatorie. Scenariul hibrid de începere a cursurilor, propus de Ministerul Sănătăţii