Accident feroviar în judeţul Timiş. O maşină a fost izbită de tren, şoferul se află în stare de inconştienţă

O mașină a fost lovită de tren în comuna Pădureni, județul Timiș. Șoferul autovehicului se află în stare de inconștiență, după ce mașina în care se afla a fost izbită de un tren în care se aflau 30 de persoane.

RomaniaTV.net
22 iun. 2020, 16:22

Conform ISU Timiş, accidentul feroviar a avut loc în jurul orei 13:00, la trecerea de cale ferată din Pădureni. În urma impactului, autoturismul a fost distrus, iar şoferul a fost rănit grav şi preluat de către un echipaj SMURD.

Citeşte şi: Cea mai nouă idee a lui Nicuşor Dan pentru Bucureşti! Metrou de suprafaţă la Gara Progresul: „Ar face 20 de minute până în Pipera”

Trenul implicat circula pe ruta Timișoara Nord – Moravița și transporta 30 de călători la momentul impactului. Șoferul mașinii a încercat să treacă peste calea ferată semnalizată cu indicatoare rutiere fără să se asigure

 La locul accidentului s-au deplasat de urgență două autospeciale de intervenție, două echipaje SMURD, o autospecială de descarcerare și 14 pompieri. Elicopterul SMURD a fost alertat, dar nu a fost nevoie de intervenția acestuia.

Mecanicul trenului R 9664 a solicitat o locomotivă de ajutor, pentru continuarea călătoriei. Până la redeschiderea circulației, alte două trenuri de călători staționează temporar în gările Jebel și Timișoara CET.


loading...