Cea mai nouă idee a lui Nicuşor Dan pentru Bucureşti! Metrou de suprafaţă la Gara Progresul: „Ar face 20 de minute până în Pipera”

Nicuşor Dan, candidatul susţinut de PNL, USR-PLUS şi PMP la Primăria Capitalei, vrea construirea unui metrou de suprafaţă în zona Gării Progresul, unde există o linie de tren dezafectată. 

RomaniaTV.net
18 iun. 2020, 06:41
Cea mai nouă idee a lui Nicuşor Dan pentru Bucureşti! Metrou de suprafaţă la Gara Progresul: „Ar face 20 de minute până în Pipera”

Nicuşor Dan susţine că „primarul general şi Consiliul General au ca obiectiv principal dezvoltarea oraşului oraşului şi fiecare şedinţă ar trebui să fie despre proiecte care dezvoltă oraşul”.

„Nu am ales această locaţie ca să dovedim că e mizerie aici. Am ales această locaţie ca să vorbim despre dezvoltarea sectorului 5.

Pe o porţiune de patru kilometri până la Gara Progresul se află o linie de tren dezafectată. Această linie de tren dezafectată este o uriaşă oportunitate pentru sectorul 5.

Ne-am chinuit 10 ani ca să facem metroul din Drumul Taberei cu investiţii consistente şi noi aici în spate avem posibilitatea gratuită să construim un metrou de suprafaţă.

Acest metrou de suprafaţă poate fi conectat pe reţeaua CFR existentă cu un sistem de gări interioare astfel încât cetăţenii din sectorul 5, cei din zona Zeţari, Pipetănari, să poată ajunge în 20 de minute în Pipera sau la gara Obor prin această linie dsae tramvai, să poată ajunge la linia 1 de tramvai la Orhideea, la Victoria sau la Ştefan cel Mare”, a declarat Nicuşor Dan.

Nicuşor Dan reacţionează după ce Gabriela Firea a spun că l-ar vrea viceprimar: „N-aş recomanda-o nici ca preşedinte de scară de bloc”