Accident FEROVIAR în Sălaj. Trei persoane au fost rănite

Un autoturism blocat pe o trecere de cale ferată între localităţile Someş Odorhei şi Jibou a fost lovit şi târât circa 200 de metri de un tren Regio marţi după-amiază. În urma impactului, doi pasageri au fost proiectaţi prin parbriz, un al treilea fiind descarcerat ulterior.

07 oct. 2014, 17:57
Accident FEROVIAR în Sălaj. Trei persoane au fost rănite

„Este vorba de un tren personal ce circula pe ruta Baia Mare- Jibou, ce a lovit o maşină în jurul orei 18.00, la o trecere de cale ferată între Someş Odorhei şi Jibou. Pompierii de la secţia din Jibou au descarcerat pasagerul ce era pe scaunul din dreapta faţă, în vârstă de 32 de ani, în vreme ce alţi doi bărbaţi au fost aruncaţi afară din autoturism, în urma accidentului. Toţi cei trei bărbaţi au fost transportaţi la Unitatea de Primire Urgenţe din Zalău”, a declarat marţi, pentru AGERPRES, Lucian Jacodi, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sălaj.

Acesta a adăugat că pompierii au ajutat şi la scoaterea autoturismului de sub trenul deraiat cu osia din faţă.

Potrivit Tincuţei Dumuţa, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, cei doi pasageri sunt din Jibou, iar şoferul din Cluj Napoca. Trecerea de cale ferată unde s-a produs accidentul era una semnalizată doar cu Crucea Sf. Andrei, a mai precizat reprezentantul IPJ.

Surse din cadrul CFR au confirmat pentru AGERPRES că marţi seara, în jurul orei 21.00, trenul nu fusese încă repus pe şine, iar calea ferată era blocată, un tren InterRegio ce ar fi trebuit să plece din Jibou spre Bucureşti la ora 19.47 fiind de asemenea blocat în gara Jibou.

Citeşte şi Accident FEROVIAR grav. O mamă şi fiica ei AU MURIT pe loc VIDEO