Accident feroviar lângă Ploieşti. Un tren cu 85 de călători a lovit un autoturism

Un tren de persoane care circula pe ruta Ploiești- Urziceni a lovit un autoturism, la o trecere la nivel de cale din apropierea municipiului Ploiești.

RomaniaTV.net
02 nov. 2020, 13:17
Accident feroviar lângă Ploieşti. Un tren cu 85 de călători a lovit un autoturism

Conform primelor date, nu există victime. Șoferul autoturismului care a rămas pe linia de cale ferată a reușit să iasă din mașină, nefiind rănit grav.

Citește și: Cum se desfăşoară cursurile în şcoli. Noi date de la MEC: 3.830 de unităţi de învăţământ în Scenariul 3, 5.029 în Scenariul 2

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, primele date de la faţa locului arată că accidentul s-a produs în comuna Berceni, satul Corlăteşti, la periferia Ploieştiului.

Un tren regio în care se aflat 85 de călători, care plecase din Ploieşti şi circula către Urziceni a lovit un autoturism. Şoferul acestuia a reuşit să iasă din maşină înaintea ca echipajele de prim ajutor să ajungă la faţa locului.

Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Prahova, care intervin la faţa locului, au declarat că şoferul are 58 de ani şi a suferit un traumatism toracic, el fiind transportat la spital.

Poliţia Prahova anunţă că traficul feroviar se desfăşoară normal în urma acestui accident.