Cod roşu de intervenţie. O maşină a spulberat o căruţă, şase persoane au ajuns la spital, un copil a murit în ambulanţă

Accident grav, luni seară, în Bihor. Un autoturism și o căruță s-au lovit în Hidișelu de Sus, șase persoane fiind rănite. La ora publicării acestei știri, un copil este resuscitat.

14 nov. 2022, 21:45

UPDATE: Accident grav luni seară. Traficul rutier pe DN 76 Beiuş-Oradea a fost reluat şi se circulă normal, după ce a fost blocat din cauza producerii unui accident între un autoturism şi o căruţă, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, Alina Fărcuţa.

„Din nefericire, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de personalul medical, a fost declarat decesul, la faţa locului, al unui minor de 5 ani şi 11 luni, din comuna Drăgeşti, judeţul Bihor. În ce priveşte celelalte cinci persoane care au fost investigate medical la faţa locului, nu s-a impus transportarea niciuneia dintre ele la spital. Traficul rutier a fost deblocat, în prezent se circulă normal,” a transmis Alina Fărcuţa.

Poliţiştii rutieri efectuează însă în continuare cercetarea la faţa locului, pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Un grav accident de circulaţie a avut loc, luni seară, în judeţul Bihor, unde o maşină şi o căruţa s-au ciocnit. Şase persoane au fost rănite, un copil fiind resuscitat.

”În seara zilei de luni, 14 noiembrie a.c., la ora 20.20, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Hidişelu de Sus, la ieşirea înspre localitatea Tăşad, eveniment în care au fost implicate un autoturism în care se aflau două persoane adulte şi o căruţă în care se aflau trei adulţi şi un copil”, a transmis, luni seară, ISU Bihor.
Sursa citată a precizat că pentru salvarea victimelor, la locul accidentului au fost mobilizate operativ echipajul de pompieri militari din cadrul Detaşamentului 2 Oradea, cu o autospecială de primă intervenţie, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea, autospeciala SMURD cu medic de urgenţă şi un echipaj al SAJ.

Familie distrusă în accidentul de pe A3 – Autostrada Transilvania. Mama a murit pe loc, copilul şi soţul sunt răniţi. Maşina s-a lovit cu un TIR condus de un ucrainean

”Echipajele medicale şi cele de pompieri militari paramedici au procedat la evaluarea victimelor şi acordarea îngrijirilor necesare celor şase persoane, în cazul copilului, aflat în stop cardio-respirator, efectuându-se manevre de resuscitare”, a mai transmis sursa citată.

Trafic blocat pe DN 76

Potrivit acesteia, în jurul orei 21.25, traficul rutier este blocat. „Polițiștii rutieri urmează să efectueze cercetarea la fața locului, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier”, a mai precizat Alina Fărcuța.

Accident grav în Bucureşti. O maşină cu trei francezi turmentaţi s-a prăbuşit de pe podul din Floreasca FOTO şi VIDEO

Pentru salvarea victimelor, la locul accidentului au fost mobilizate operativ echipajul de pompieri militari din cadrul Detașamentului 2 Oradea al ISU Bihor, cu o autospecială de primă intervenție, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea, autospeciala SMURD cu medic de urgență și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Bihor.

Ambulanţă implicată într-un accident rutier, în Târgovişte

Un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Dâmboviţa a fost implicat într-un accident rutier produs duminică după amiază în municipiul Târgovişte.

Accidentul a avut loc în zona şoselei de centură a municipiul Târgovişte, unde o autospecială sanitară care se afla în misiune a intrat în coliziune cu un taxi. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-o altă maşină, care staţiona.

În urma accidentului nu au fost persoane rănite, transmite Poliţia judeţeană Târgovişte. În schimb, atât autospeciala Serviciului de Ambulanţă, cât şi celelalte autovehicule implicate au fost avariate.

 

Neamţ: Cinci tineri au fost răniţi într-un accident rutier după ce două maşini s-au ciocnit 

Cinci tineri au fost răniţi într-un accident rutier produs, sâmbătă seară, în judeţul Neamţ, după ce două maşini s-au ciocnit. Victimele, cu vârste cuprinse între 15 şi 28 de ani, au fost transportate la spital.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Neamţ a transmis  că pompierii au fost solicitaţi să intervină, sâmbătă seară, la un accident rutier în comuna Podoleni. La locul solicitării s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare şi două ambulanţe SMURD (TIM şi EPA) şi un echipaj cu ambulanţă de la SAJ. În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau cinci persoane.